Nikola – jméno, které v mnoha srdcích probouzí touhu po seznámení, po lásce a dobývání. Je na čase, aby se vaše srdce jakoby radovalo, protože někoho mít bude. Lidé, kteří toto jméno nosí, jsou na pohled velmi něžní, ale zároveň tak mocná a silná.

Jsou pravým opakem sebe sama, protože těm, kdo je neznají, připadají něžní. Všichni, kdo je znají, jasně vědí, že jde o silné osobnosti, pracovité a důvěryhodné lidi. Vždy bude věrným a věrným přítelem, který bude vědět, jak pomoci v dobách nesnází.

Vždy bude vědět, jak vám pomoci a jak být útěchou a ramenem k pláči. I za cenu osobního štěstí nebude vaše tajemství nikdy použito, sděleno ostatním nebo zneužito.

Lidé s tímto jménem jsou jednou vašimi přáteli, navždy vašimi přáteli. Vkládají důvěru do vašich srdcí a vždy se kolem nich budete cítit milováni a respektováni.

V lásce jsou ze začátku vztahu trochu stydliví a nedůvěřiví. Postupem času se však stane součástí vašeho života, stejně jako vy jste součástí jejího života. Je čas vědět, že jsou v lásce věrní a že milují bezpodmínečně. Jakmile jim zlomíte srdce a odejdete od nich, nedostanete je zpět, ani na kolena…