Milý Štíre

Tento rok bude pro vás rokem úspěchu. Ve vaší konstelaci je intenzita a vášeň a tento rok pro vás bude rokem prosperity. V osobních vztazích můžete očekávat hluboké a smysluplné vazby. Vaše vášnivá povaha přispěje k vaší intimitě a spojení s partnerem. Buďte otevření citové zranitelnosti a sdílejte své pocity. Očekávejte podporu od blízkých přátel a rodiny. Pokud jde o vaši kariéru, klíčem k úspěchu bude vaše odhodlání a soustředěnost.

Tento rok by mohl přinést profesní příležitosti, které vám umožní předvést své schopnosti a dosáhnout významného pokroku. Buďte odvážní a převezměte iniciativu v podnikání. Vaše finanční situace je rovněž v dobré kondici. Pečlivě plánujte své finance, ale buďte aktivní v oblasti investic a možností, jak zvýšit své příjmy. V duchovní oblasti budete lépe rozumět sami sobě a svým vnitřním potřebám. Zvažte prozkoumání duchovních praktik, meditace a vnitřní moudrosti.

Milý Býku

Tento rok pro vás bude rokem radosti, stability a nezapomenutelných okamžiků. Tvrdohlavost, charakteristická pro tuto konstelaci, je zároveň praktičností, která vám přinese úspěch. Vaše rozhodná povaha přispěje k vybudování pevných základů ve vašich osobních vztazích. Ti, kteří jsou ve vztahu, se se svými partnery sblíží. Ti, kdo jsou sami, mohou potkat někoho, kdo jim dodá sebedůvěru a radost. V obchodním životě přinese tento rok příležitosti k finančnímu úspěchu.

Vaše obětavost a praktičnost v práci bude odměněna povýšením nebo finančním ziskem. Buďte přesvědčeni o svých schopnostech a připraveni spolupracovat s ostatními. Vaše finanční situace je příznivá, ale buďte opatrní, abyste neplýtvali penězi. Plánujte své finance moudře a mějte na paměti své dlouhodobé cíle. V duchovní oblasti budete mít příležitost zamyslet se nad svými hodnotami. Spojte se s přírodou a hledejte vnitřní klid prostřednictvím jednoduchých a hlubokých duchovních praktik.