Vybrali jste si amulet pod písmenem „B“

Po pravdě řečeno, tento amulet se zdá nejjednodušší. Sám jsi přesně takový. Člověk, který nemá rád hádky, který nesnáší lži, který není blázen do dobrodružství a který je nejšťastnější, když je vedle těch, které miluje. Neumíte věci komplikovat, na každý problém najdete řešení a nikdy nepropadáte panice.

Lidé jsou často překvapeni, protože jste vždy usměvaví, otevření, naprosto upřímní, věrní a oddaní. Často se také stává, že si někdo myslí, že předstíráte, že jste vždy šťastní, což nejste, ale vy víte, že není řešením začít brečet a přede všemi ukazovat svou bolest! Jste někdo, kdo ví, že emoce jsou nejlépe skryté před těmi, kterým v životě nemůžete zaručit, že jsou vašimi skutečnými přáteli a že vás nezradí.

Vaše tajná síla:

To vás pravděpodobně rozesměje, ale máte schopnost číst myšlenky!

Ano, vaše intuice je opravdu silná, skvělá a úžasná! Můžete bezpodmínečně odhalit lháře a dokonce předvídat některé události. Když se nad tím zamyslíte, uvědomíte si, že se stává, že jste nervózní z čistého klidu, a pak se dozvíte nějakou špatnou zprávu.

Je to proto, že máte neuvěřitelnou tajnou moc. I když se vám to nemusí líbit, podívejte se na to z té lepší stránky – jste dostatečně chytří, že vás nikdo nezradí a nikdo vám nemůže lhát!

Vybrali jste si amulet pod písmenem „C“

Toto je rozhodně nejkrásnější amulet. Skládá se z několika částí a vypadá trochu složitě a složitě stejně jako vy. Vaše postava je neuvěřitelně silná, stejně jako vaše inteligence. Každý řekne, že jsi opravdu chytrý a zodpovědný člověk. Narodili jste se pro velké životní úkoly a rozhodně to pro vás nejsou maličkosti.

Nespokojte se s maličkostmi, protože váš koeficient inteligence je opravdu nad jakýmkoli průměrem. Investujte tedy do svého vzdělání a pracujte na sobě, protože v takovém případě nemůžete udělat chybu!

Vaší tajnou silou je váš mozek.

MÁTE MOZEK GÉNIA.

Dokážete vyřešit i ty největší problémy, ničeho se nebojíte, nic pro vás není nemožné, nic, co by vás mohlo rušit.

Narodili jste se pro velké věci a my vám srdečně doporučujeme, abyste se snažili uskutečnit své velké sny.

To je opravdu možné, protože s takovou inteligencí, jako je ta vaše, je i ten největší životní problém snadno řešitelný!

Hodně štěstí!