Tohle je pes!

Můžeš být nazýván šťastným a emocionálně vyrovnaným člověkem. Lidé ve vašem okolí o vás mluví jako o zdvořilé, dobře vychované a rezervované osobě. Máte velmi blízko k problémům přátel a rodiny. Žádáte o radu jako moudrý muž. Máte skvělou intuici. Váš první dojem na člověka se vždy ukáže jako správný. Dobře rozumíte lidem.

Okamžitě zjistíte, kdo má negativní energii.
Máte rádi diskuse, seriózní a ne tolik. Jsou společenští. Zkuste získat nové znalosti. Máte otevřené srdce a bystrou mysl. Zajímáte se o inovace a úspěchy v různých oblastech. Jste skvělý partner!

A obecně se mi zdá, že se jedná o leoparda!

Máte všechny vlastnosti vůdce. Jste mezi těmi, kdo viděli tohoto představitele kočičí rodiny, což znamená, že máte sebevědomí a můžete být veřejnou osobou. Jsou připraveni odpovědět za své činy a přiznat vinu, když jednali špatně.

Nezávislost je vaše druhé já. Věř v sebe. Od přírody dobrodruh, můžete svými blízkými vyvolat hněv tím, že budete dělat mimořádné věci. Rád „zatřese nervy“ příbuzným, přátelům, kolegům. Vaše povaha je prostě nesnesitelná!

Jsme připraveni vést skupinu, jejíž zájmy se vám líbí, i když se jedná o neformální hnutí. Vaším hlavním rysem je, že se nebojíte překážek a selhání a směle jdete ke svému cíli!

Souhlasíte s výsledkem? Sdílejte tento kvíz se svými přáteli!

Zdroj:iqformat.life