Panny

Soucitné Panny nejsou stejné, pokud jde o jejich vlastní zdraví. Bez řádného odpočinku a relaxace jsou Panny náchylné k podráždění žaludku, které se může zhoršit až k vředům, pokud se nekontroluje. Astrologové toto znamení spojují se střevy a trávením. Odborníci Pannám radí, aby relaxovaly, meditovaly a dopřály své mysli i tělu dostatek času k odpočinku. Kromě toho by do svého denního režimu měly zařadit pravidelné cvičení. Například jóga obsahuje cviky, které prospívají trávicímu systému.

Váhy

Achillova pata Vah je spojena s kůží, nadledvinami, ledvinami a močovým měchýřem. Jedná se o orgány, které odstraňují odpadní látky. Váhy věnují zvláštní pozornost duševní rovnováze a harmonii, ale podle odborníků by se měly zaměřit také na fyzické tělo. Detoxikace těla je pro lidi tohoto zrození alfou a omegou. Pokud zaznamenáte jakékoli příznaky zdravotních problémů s ledvinami, neprodleně navštivte lékaře.

Štír

Štíři jsou náchylní k dehydrataci. Lidé v tomto znamení proto musí pravidelně pít vodu a být neustále hydratovaní. Je důležité pít vodu, protože sladké nebo perlivé nápoje nejsou dobrým nápadem. Pozornost vyžadují také reprodukční a vylučovací orgány a lidé ve znamení Štíra musí věnovat zvýšenou pozornost sexuální aktivitě. V případě pochybností nebo zdravotních problémů se ihned obraťte na odborníka. Toto znamení zvěrokruhu je spojováno s plodností.

Střelec

Lukostřelci si musí dávat pozor na oči. Zrak není radno podceňovat. Další oblastí jsou kyčle a stehna. Ignorování příznaků může v budoucnu vést k problémům s kyčelními a sedacími nervy. Střelci jsou náchylní ke kožním vyrážkám. Stres může způsobit vyrážky. Důležitý je odpočinek a relaxace. Tělu prospívá plavání. Je třeba se také vyhýbat agresivním potravinám a alkoholu.

Kozoroh

Slabinou Kozoroha jsou kosti, kolena, zuby a klouby. Velmi důležitá je zdravá strava a potraviny bohaté na vápník a základní vitamíny. Pravidelné zubní prohlídky jsou pro lidi tohoto narození nutností. Pravidelný sport má pozitivní vliv na pohybový aparát. Cvičení, zejména protahovací a pomalé cviky, jako je pilates, pomáhá budovat dobrou fyzickou kondici.

Vodnář

Jedinci ve znamení Vodnáře mají často oslabené dolní končetiny a kotníky. Jsou náchylní k výronům, namoženým svalům a křečovým žilám. Proto si často potřebují každý večer protáhnout nohy, zvednout je nebo se opřít o zeď, aby si odpočinuli. Krevní oběh u těchto lidí bývá špatný, což způsobuje potíže s krevním oběhem. Odborníci Střelcům doporučují cvičení s nízkou zátěží, například plavání.

Ryby

Ryby mají slabé nohy. Imunitní systém lidí v tomto znamení je také obecně slabý. Znamení Ryb jsou velmi citlivá a snadno podléhají emocím, což souvisí s jejich nohama. Na svých bedrech nesou tíhu celého světa. Odborníci jim proto doporučují, aby více meditovali a vedli zdravý životní styl. Posilujte svůj imunitní systém, snižte závislost na lécích a relaxujte. Tato konstelace potřebuje harmonii a klid.