Karta číslo 1: Měsíc

Měsíc má velký vliv na přírodu i na lidi, protože podle starodávných mýtů je schopen přeměnit jakoukoli osobu. Tato karta naznačuje, že vaše vášeň je vznešena. Pokud pocítíte odpor vůči osobě, pod vlivem této karty se to ještě zvýší.

Tato karta naznačuje, že před řešením jakéhokoli problému budete muset klidně myslet, protože pokud si nedáte pozor na své rozhodnutí, můžete selhat. Mějte trpělivost, abyste viděli výsledky svých činů, protože se přinutí donutit trochu počkat.

Mapa číslo 2: průvodce

Hierarchu zastupuje bůh Anubis, pán pohřebiště, ochránce duší a tajemství. Anubis je také známý jako Průvodce, protože je tím, kdo vede duše k jejich věčnému odpočinku nebo k jejich trestu za činy, které provedly během svého života na Zemi.

Pokud jste náchylní ke zlu a děláte špatné věci, pamatujte, že dostanete věčný trest bez milosti pro svou duši! Ale pokud konáte dobré skutky, přinese vám štěstí a prosperitu. Tato karta vám připomíná, abyste ocenili, co se ve vašem životě děje, a abyste viděli dobrou stránku věci.

Měli byste si uvědomit, že každá akce má své důsledky a váš instinkt by vás měl vést k nalezení rovnováhy a harmonie ve vašem životě.

Karta číslo 3: triumf

Tato karta symbolizuje konec bitvy. Po dlouhém boji konečně dosáhnete triumfu. Během bitvy, ve které vám bylo příliš mnoho slz, jste necítili nic a byli jste uvnitř mrtví, ale nyní jste zpět, abyste znovu žili a našli radost a štěstí v maličkostech!

Tato karta označuje nadcházející radostné události ve vašem životě, štěstí a také finanční úspěch. Nakonec dostanete odměnu!

Zdroj.esoteric