Štíři Pro Štíry skončí léto bouřlivě a vášnivě. V životě Štíra dojde ke zlomu. V rodinném životě může mít toto znamení hádky kvůli žárlivosti a tvrdohlavosti. Osamělí Štíři se setkají s osobou, o kterou mají zájem, a stráví čas v romantickém prostředí. Neočekávají se žádné finanční potíže. V práci nebudou žádné problémy. Do konce léta si Štíři splní svůj dávný sen a udělají velký nákup. Musíte se více věnovat svým blízkým.

Střelec Do konce léta budou Střelci schopni napravit své minulé chyby. Většinu času budou trávit o samotě a věnovat se seberozvoji. Objeví se nový cíl. Rodinné vazby tohoto znamení se ještě upevní, v rodině se objeví harmonie a porozumění. Svobodní Střelci se seznámí se zvláštní osobou, se kterou je čeká zářná budoucnost. Střelcům se nedoporučuje zabývat se velkými projekty, mohou vyhořet a objeví se finanční potíže. Vyplatí se začít s úsporami do budoucna. Střelec by měl více naslouchat rodině. Letos v létě budou dělat věci, které jsou pro ně velmi neobvyklé.

Kozoroh Kozorohové budou mít nepřehledný a nejednoznačný měsíc. Bude touha zažít dobrodružství a dobývat hory. Hádky s rodiči jsou možné kvůli nepochopení a tvrdohlavosti. Kozoroh bude v rodinném životě klidný. Druhá část měsíce srpna otevře nové, příjemné věci. Osamělí Kozorozi budou zažívat neustálou touhu někoho obejmout a pohladit. Do konce léta budou mít Kozorohové romantické večeře s novými lidmi. Objeví se nové finanční možnosti a chuť změnit zaměstnání. Hádky s kolegy a nadřízenými jsou možné. Kozoroh by měl věnovat pozornost svému zdraví.

Vodnář Vodnář očekává úspěch v mnoha oblastech života. Otevřou se nové cesty a příležitosti. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu se s rodinou vydají na krátký výlet. V rodinném životě Vodnáře je vše v klidu, mohou nastat drobné hádky. Osamělý Vodnář zažije novou přitažlivost ke staré lásce, dojde k novým známostem i nepříjemným setkáním. Vodnáři budou potřebovat malou finanční pomoc, nějakou malou půjčku. Objeví se nové projekty, které rodině brzy přinesou dobrý příjem. Hvězdy nedoporučují sedět za volantem a být nervózní. Vodnáři musí hodit minulost za hlavu.

Ryby Léto skončí pro Ryby pozitivně. Po většinu měsíce se budou Ryby usmívat, čeká je milé překvapení a velké změny v jejich životě. Nepříjemné situace ustoupí do pozadí. Ryby zapomenou na všechny křivdy a odpustí těm, se kterými se pohádaly. Problémy v rodině se vyřeší k lepšímu, i když půjde o rozvod. Lonely Ryby najdou svou osudovou osobu v srpnu. Očekávejte spoustu romantiky. Naskytne se vám možnost nakoupit věci, po kterých už dlouho toužíte. Kvůli silnému přetížení se Ryby nemusí cítit dobře.