MASKA ČÍSLO TŘI:

Pokud jste zvolili masku číslo tři, je velká šance, že jste v minulosti někomu ublížili. Je to asi o citovém vztahu, o tom, že jsi někoho urazil, nebo prostě z rozmaru jsi ukončil lásku a nikdy jsi toho nepřestal litovat milovaný, jako by tě hlodalo svědomí, že jsi nedodržel to, co jsi Je tvým hlubokým tajemstvím, které bys nepřiznal nikomu jinému než sám sobě. Přestože předstíráš, že jsi šťastný a nikomu se o minulosti nezmiňuješ, skutečná pravda je, že v noci, když jsi sám, přicházejí vzpomínky a tvé svědomí hlodá tě.

Vaše tajemství je, že nevíte, jestli jste udělali správnou věc, a přemýšlíte, jaký by byl váš život, kdybyste neublížili někomu, na kom vám záleželo. Je jedno, jestli jde o přátelství a lásku, pravdou je, že v hloubi duše toho hořce litujete… Že zkrátka nevíte, jak dál, tedy jako byste neměli sílu k tomu všemu.

Cítíte se provinile, protože víte, že jste vinni. Ale to je tajemství, které si vezmeš s sebou do hrobu… Část minulosti, do které nevstoupíš, ta, kterou si nechceš pamatovat!

Málokdo uvidí vaše slzy, protože raději předstíráte, že jste v pořádku, než abyste vysvětlovali, proč jste špatní.