Štír

Ke štírovi se hodí nejvíce rak a ryba, ale také panna a kozoroh. Společnou řeč může někdy najít také s váhou nebo střelcem. Konfliktní vztahy mu hrozí se lvem, vodnářem nebo býkem, se kterým však může utvořit skvělý partnerský protiklad.

Střelec

Ke střelci se hodí nejvíce lev a beran, ale také váha a vodnář. Společnou řeč může někdy najít také s kozorohem nebo štírem. Konfliktní vztahy mu hrozí s pannou, rybou nebo blížencem, se kterým však může utvořit skvělý partnerský protiklad.

kozoroh

Ke kozorohovi se hodí nejvíce panna a býk, ale také ryba a štír. Společnou řeč může někdy najít také se střelcem nebo vodnářem. Konfliktní vztahy mu hrozí s beranem, váhami nebo rakem, se kterým však může utvořit skvělý partnerský protiklad.

Vodnář

K vodnáři se hodí nejvíce váha a blíženec, ale také střelec a beran. Společnou řeč může někdy najít také s kozorohem nebo rybou. Konfliktní vztahy mu hrozí s býkem, štírem nebo lvem, se kterým však může utvořit skvělý partnerský protiklad.

Ryby

K rybám se hodí nejvíce rak a štír, ale také býk a kozoroh. Společnou řeč mohou někdy najít také s beranem nebo vodnářem. Konfliktní vztahy jim hrozí s blížencem, střelcem nebo pannou, se kterým však může utvořit skvělý partnerský protiklad.