LEV:

Je dobré mít tě za přítele, protože jsi někdo, komu můžeš věřit. Jste oba silní a mocní a vždy si žárlivě hlídáte své. K ostatním nepůjdeš a ty své nedáváš, takže chráníš i své přátele. Jste vždy připraveni pro ně udělat cokoliv.

PANNA:

Očekává se od vás, že ukážete, že jste někdo, kdo ví, jak ocenit lásku. Toho, kdo vám věnuje pozornost, si ho vážíte a vždy mu dvakrát vrátíte. Je čas mu to dvakrát vrátit, tak se nestyď. Někdo vám ukáže osobní pocity a je jen na vás, zda budete ochotni mu to oplatit.

VÁHY:

Je na vás, abyste se před rakovinou ukázali jako nejlepší. Chtěl tě a neskrývá emoce, budeš ráda, že mu můžeš vyjít vstříc. Nebudete váhat a ukážete mu, že jste se zamilovali.

ŠTÍR:

Jdete opačným směrem, zatímco ostatní jdou vpřed, vy se vracíte! Očekáváte, že se vaše štěstí zlepší, ale v tomto směru nic neuděláte. Je čas otočit se a ukázat, že víte, co chcete. Očekává se od vás, že budete někým, kdo ukáže, co chcete.

STŘELEC:

Následuje radovat se ze setkání, které bude překvapením i vaší radostí. Je čas se srovnat a ukázat, že vaše emoce jsou stále živé Setkání s bývalým bude něco, co vám dá křídla. Je čas ukázat, že umíš létat.

Pokračování na další straně