I jejich karmickým úkolem je vykonávat spravedlnost na zemi. Proto by byli skvělí v roli právníka, soudce nebo politika. Štíři – Od nepaměti jsou považováni za jedno ze světlomilných znamení zvěrokruhu a jejich pomstychtivost souvisí nejčastěji se spravedlností.

Štíři jsou velcí vymítači spravedlnosti. Někdy to v tom opravdu přehánějí, zvlášť když jde o nějaké nepodstatné maličkosti. Jsou schopni bojovat do posledního atomu, aby někoho o něčem přesvědčili. Také věří, že nic na tomto světě by nemělo zůstat nepotrestáno, zvláště nespravedlnost.

Kozoroh – Zařídí spravedlnost i lidem, které nezná. Kozorozi jsou velmi upřímní a vždy se snaží být ke všem stejně dobří. Věří, že spravedlnost je otázkou síly, a proto jsou přesvědčeni, že jen slabí jsou nespravedliví a špatní lidé používají špinavé hry.

Úcta je pro ně jednou z nejdůležitějších vlastností, kterou by měl člověk mít. Když vidí nespravedlnost, jsou připraveni si okamžitě vyhrnout rukávy a postarat se o vyhnání spravedlnosti. Vždy se budou snažit chránit slabé lidi, kteří jsou vykořisťováni ostatními, takže je skvělé mít je za přátele.

Zdroj.esoteric