Býk:

Vaše stabilita a věrnost vás často vedou k dlouhým vztahům, ale někdy mohou životní okolnosti nebo nedorozumění vést k rozchodu. Hvězdy vám nabídnou možnost znovu potkat svou bývalou lásku. Možná se vyskytly potíže nebo překážky, které vás oddělily, ale nyní jsou hvězdy na vaší straně. Vaše trpělivost a citlivost se stanou zásadními, protože s touto osobou pocítíte hluboké spojení.

Nebojte se navázat kontakt a vyjádřit své pocity. Vaše stabilita a závazek budou pro tuto osobu jako bezpečný přístav a společně můžete začít novou kapitolu svého milostného příběhu. Toto období podtrhne vaši smyslnost a vášeň, což usnadní opětovné spojení s vaší bývalou láskou.

Hvězdy povzbuzují odvahu a vytrvalost při vyjadřování svých pocitů, protože jsou pro vás nyní příznivé. Nezapomínejte, že láska vyžaduje kompromis a práci, ale vy jste na to připraveni. Nedovolte, aby se strach ze zranitelnosti dostal do cesty této příležitosti k obnovení vašeho milostného vztahu.

Štír:

Jste znamením vášně a tajemství. Toto období vám přináší příležitost ke zcela novému začátku v lásce. Do vašeho života vstoupí nový člověk, který přinese svěží dech a vzrušení. Toto je čas prozkoumat a otevřít se novým možnostem lásky. Pokud jste nedávno prožili rozchod, není třeba zoufat; nyní je ten správný čas pokročit vpřed.

Vaše vášeň a tajemství k vám přitahují ostatní. Noví lidé vás překvapí svou vášní a hlubokými city. Otevřete se těmto novým příležitostem, protože hvězdy jsou s vámi naladěny. Otevřenost a odvaha budou klíčem k této nové milostné kapitole.

Nebojte se uznat své hodnoty a stanovit si hranice. Nyní je čas naslouchat svým pocitům a následovat své vášně. Láska je často tajemná a nepředvídatelná, ale vy jste připraveni na nová dobrodružství. Následujte své srdce a oddejte se novému milostnému příběhu.