3.) Pokud předchozí dvě řešení nefungují nebo jsou z nějakého důvodu sympatická, popadněte banánovou slupku a několikrát denně třepejte bradavici vnitřní bílou polovinou, poté naneste malý kousek banánové slupky na povrch obvaz na rány. Ujistěte se, že používáte bio banány.

4.) Dalším řešením je aplikace očištěného, ​​vysušeného povrchu pokožky dvakrát denně bezbarvým lakem na nehty (ráno a večer před spaním). Jeden, až dva týdny a výsledky už můžete zažít!

5.) Můžeme také použít česnek: v tomto případě pod pleteninu připevníme malý plátek čerstvého česneku. Toto by mělo být udržováno a vyměňováno každé dva dny, dokud bradavice nezmizí.

6.) Jedlá soda má také antiseptický a protizánětlivý účinek. Smíchejte čajovou lžičku bílého octa se stejným množstvím jedlé sody. Takto získaný hustý krém nanášejte dvakrát denně, ráno a večer, na bradavice.

Můžete také použít jedlou sodu smíchanou s ricinovým olejem, ale v tomto případě ji po nanesení bradavice přilepte přes noc. Zmizí po několika dnech opakování.

Bylo to užitečné? Nezapomeňte sdílet, aby o tom vaši přátelé věděli!

Nepoužívejte tento postup v případě alergie nebo přecitlivělosti na některou ze složek.

V případě podezření na rozsáhlé kožní léze nebo kožní problémy v citlivých oblastech nepoužívejte žádné domácí prostředky, ale poraďte se s lékařem!

Výše uvedené slouží pouze pro informační účely a nepředstavuje lékařské doporučení! Diagnózu může stanovit pouze lékař! V případě nemoci se poraďte s lékařem, lékařské ošetření nelze nahradit žádným jiným postupem! Přejeme vám hodně zdraví! 

Zdroj:tudnodkell.info