VÁHY

Nečekejte moc a můžete dostat všechno. Toto je vaše motto pro příští dny.

Jste někdo, kdo se narodil pro lásku, ale je důležité říct, že teď není čas na lásku. Musíte mít na paměti, že ten správný člověk vždy přijde ve správný čas. To musíme říct.

ŠTÍR

Zázraky existují a v příštích dnech si uvědomíte, že je to přesně ten případ. Ale musíme říct, že musíte poslouchat své srdce. Nepotřebujete žárlivost, ale nepotřebujete tam ani názory. Je čas vzít svůj život do vlastních rukou. To je velmi důležité. Teprve pak se začnete cítit lépe

STŘELEC

Je důležité říci, že následující dny nebudou dokonalé, pokud jde o vás. To ale neznamená, že se musíte bát. Tohle pro vás prostě není ideální období, což ale neznamená, že to tak zůstane. Mějte na paměti, že po každém dešti vyjde slunce, dříve nebo později. Musíte však chvíli počkat.

KOZOROH

Je důležité říci, že přicházejí dny, kdy poprvé začnete na poli emocí. To musíme říct. Ale abyste mohli začít, musíte být vytrvalí v tom, co chcete. Nejprve se naučte naslouchat svému srdci, protože ono ví, kdo je ten, kdo je hoden vaší lásky. Následující dny nebudou nudné.

VODNÁŘ

Pokud myslíte na člověka z minulosti, vězte, že šance, že se k vám vrátí, je větší než kdy jindy. To musíme říct. Je ale důležité zdůraznit, že nyní je důležité nedělat žárlivé scény. Pokud existuje někdo, na kom vám záleží, přemýšlejte o tom, že uděláte první krok.

RYBA

Pokud někdo dostane šanci vrátit se na staré cesty, pak jste to vy. Je ale velmi důležité říct, že byste se neměli pouštět jen tak do něčeho nového.

Zkrátka se musíte radikálně změnit, protože tato novinka může být stejná jako poprvé, pokud nebudete souhlasit s kompromisy.

Zdroj:esoteric