KVĚT 2: Druhá květina, která připomíná sedmikrásku, nese varovnou zprávu od vašeho anděla strážného! Je čas trochu zvolnit tempo práce: potřebujete více odpočinku a času pro sebe! Překonali jste mnoho a mnoho obtíží, ale všimnete si, že když se trochu uvolníte, všechno půjde mnohem snadněji! Užívejte si života, bavte se a trochu více relaxujte, abyste načerpali síly a znovu si vytvořili každodenní život!

KVĚT 3: Pravděpodobně se denně hodně trápíte nejistotou a také ostatními lidmi. Máte pocit, že ve vašem okolí jsou lidé, kteří se vám snaží ublížit lží a fámami a neustále vás nutí do rozhodovacích situací. Andělé však ukazují cestu ven, směr, jak jasněji vidět, co to je, a z jakési ptačí perspektivy se podívat na celkový obraz! Musíte znát fakta, abyste se mohli zodpovědně, ale zároveň efektivně rozhodnout… Bolesti a zklamání se nelze vyhnout, přesto vás andělé dovedou k cestě ven, v důsledku čehož se okolnosti kolem vás vyčistí a pouze ti, kteří zůstanou kolem vás budou ponecháni. jsou k vám upřímní!

4. KVĚTINA: Pracujete pro druhé s oddaností a úsilím: uděláte vše, abyste splnili všechny své potřeby a přání! Je však čas myslet na sebe, protože i vy máte své oprávněné potřeby… Váš anděl varuje, že pokud se budete takto utlačovat nebo necháte utlačovat ostatní, úplně ztratíte energii a nedáte ostatním vědět. žádná další pomoc !

Zdroj:esoteric