Často je vzorem a motivací pro ostatní. Mnozí by chtěli být jako on, ale je to prostě nemožné, protože s nějakými vlastnostmi se člověk prostě narodí a nedá se to naučit. Buď něco jste, nebo nejste, a tím každý příběh končí. Lidé ho často obdivují, protože má schopnost motivovat lidi, i ty, kteří rezignovali na všechno a na sebe.

Býk miluje pozitivitu a pozitivní lidi a v takové společnosti se cítí nejlépe a nejlépe se s takovými lidmi pracuje, i když má schopnost přizpůsobit se téměř čemukoli. Býci mají obvykle vysoce vyvinutý smysl pro humor. Baví je někoho rozesmát. Býk je ve společnosti velmi oblíbený a žádaný.

Muž Býk – je vytrvalý, pracovitý, má smysl pro dobré jídlo a kvalitní sex. Kromě toho je však neskutečně tvrdohlavý. Čím více ho přesvědčujete, že nemá pravdu, tím intenzivněji vám bude dávat najevo, že ji má. Je velice hospodárný. Dokonce do té míry, že se z něj ve stáří může stát čistokrevný lakomec.

Žena Býk – Především neskutečně půvabná. Má krásné velké oči (ne nadarmo staří Řekové označovali své bohyně přívlastkem „volooká“), čistou pleť a především šíji, která přímo vybízí k polibkům. Navíc jsou to vynikající kuchařky, pečlivé hospodyně a záviděníhodné matky. Ve snech vás sice moc podporovat nebudou, ale na zemi vám udělají ze života ráj!