Založil stránku na Facebooku a vyzýval lidi, aby přispívali na různé účely. Lidé se ozvali a Paul a jeho žena dostali spoustu oblečení, peněz a nábytku. A co víc, Paulova přítelkyně mu dovolila, aby děti pojmenoval. Barbařino (Paulova přítelkyně) břicho se stále zvětšovalo, ale každému muselo být jasné, že pět dětí se jí do břicha nevejde. Ale Paul byl zaslepený a nepochyboval.

Na Facebook proto dával spoustu fotek Barbařina břicha a v březnu, když měla Barbara bolesti, ji Paul odvezl do nemocnice. Tam se však dozvěděl opravdu krutou pravdu. Barbara neměla dítě. Paul 34 týdnů věřil, že by mohl být otcem, a teď to zklamání. Barbařina rodina přiznala, že to nebylo poprvé, co Barbara předstírala těhotenství. Rodina ji však nemohla kontaktovat, protože Barbara si sama zablokovala telefonní číslo. Zřejmě to bylo proto, aby se zabránilo prozrazení jejího velkého tajemství.

Předstírala také leukémii. Barbara měla psychické problémy a jednou si myslela, že je těhotná. Tomu se říká zdánlivé těhotenství. Jedná se o falešné těhotenství, kdy si žena myslí, že je skutečně těhotná, přibírá na váze, má ranní bolesti a zvrací. Je velmi zvláštní, že Paul nepotřeboval ultrazvuk a nedoprovázel svou ženu na různá vyšetření. Ano, tento příběh zní opravdu šíleně, ale je skutečný.