RYBA
Všechno je pro vás možné, pokud jde o týden dopředu. Jste znamením, které má postoj. Jen je velmi důležité zdůraznit, že jsou před vámi dny, během kterých se jeden z vás dozví velmi důležité novinky. Patříte k lidem, kteří si musí dávat pozor, komu věří. Rozhodně vypadáte jako někdo, kdo ví, co chce, a proto je velmi důležité zdůraznit, že dny změn jsou před vámi.

Ale mějte na paměti, že ne každý je váš přítel. Že to, že vám někdo řekne, že vás miluje, v žádném případě neznamená, že to tak skutečně je. Pokud jste nyní ve vztahu, mějte na paměti, že není pochyb o tom, že vás váš milovaný může zklamat. Nejlepší by bylo, kdybyste si během tohoto týdne nedělali velké plány. Existuje někdo, pro koho jste velmi důležití, ale musíme říci, že tento člověk před vámi něco důležitého skrývá. A když zjistíte, o co jde, je možné, že vám pukne srdce. Mějte na paměti, že jsou před vámi dny, kdy všechno může jít podle vašich představ, ale kdy je velmi důležité dávat si pozor, komu důvěřujete. S kým sdílíte svá tajemství a vše, co k tomu patří.

Jen pomalu. Vždy mějte na paměti důležitý fakt, že ne každý je dobrý. Že ne každý je jako ty. Někdy musíme jít dál, někdy se musíme k některým lidem otočit zády. Někdy musíme trpět a plakat, abychom co nejdříve poznali něčí pravou tvář. Vždy mějte na paměti, že po každém dešti přijde Slunce a bude tomu tak i ve vašem případě.
Pokud však jde o tento týden, vězte, že není pochyb o tom, že dojde ke změnám, a že na vás nebudou hezké ani dobré.