Pokud ve snu vidíme zesnulého živého, můžeme to interpretovat několika způsoby.

Podle knihy snů může být takový sen varováním před nebezpečím a nečestnými úmysly lidí z bezprostřední blízkosti. S největší pravděpodobností chce někdo pohřbít vaši šanci na úspěch . Vyplatí se být ostražití a rozhodovat se pečlivě. Výklad snu doporučuje opatrnost, zvláště když se hádáte se zesnulým. To může znamenat, že vám někdo z vašeho okolí přeje neúspěch.

Stává se však také, že ve snu o zesnulém předkovi bychom neměli hledat druhé dno. Možná ta obrovská touha a zástupy myšlenek nutí milovanou osobu, aby se k nám v noci vrátila . Tak vysvětluje výklad snů sny o zesnulé babičce nebo dědečkovi, ale totéž může platit i pro další blízké osoby. Často se také stává, že kvůli stesku ve spánku znovu prožíváme smrt někoho blízkého. Znovu vidíme její nemoc, pohřeb atd. Pořád se s tím nemůžeme smířit.

Pravděpodobně mnozí z nás slyšeli, že pro nemocné může sen o zesnulém znamenat bezprostřední zhoršení zdraví. Ale moc se tím netrapte. Jiný výklad naznačuje, že to může být úplně naopak – sen o zesnulém může být předzvěstí dobrých zpráv. Rozhovor s člověkem z nitra znamená být opečováván.

O mrtvých často sní výjimečně duchovní lidé s mimořádnou intuicí. Takoví lidé mají často předtuchu mnoha blížících se událostí. Někteří říkají, že jim mrtví dávají vodítka.

Zdroj:glamour.pl