VÁHY

Konečně máte příležitost se zlepšit. Takže jako znamení, že konalo dobro, budete znamením, že štěstí bude následovat. V první řadě je to období, kdy budete postupovat na poli kariéry. Existuje někdo, kdo rozpoznal vaši hodnotu a nabídne vám povýšení.

ŠTÍR

Nic nebude nemožné, ale je důležité soustředit se na to, na čem vám záleží. Existuje někdo, kdo vám v minulosti velmi ublížil, ale ten člověk si konečně uvědomil svou chybu. Zajde tak daleko, že vás požádá o odpuštění. Jen vy víte, zda jí dáte šanci nebo ne.

STŘELEC

Následuje, že nastal čas, aby se vaše přání splnila. Když někdo koná dobro, dobro se mu vrací. Nebe má pro vás plány, které vám vrátí úsměv na tváři. Zkrátka je tu někdo, kdo si o vás myslí velmi vysoko. A teď je čas opustit své emoce a užívat si.

KOZOROH

Konečně pro vás začíná skvělé období. Jste znamením, které obdrží důkaz něčí lásky. Osoba z vaší minulosti s vámi chce další šanci. Víte, zda dojde ke smíření. Ale zdá se, že je to pro vás velká životní změna. A pokud jste nyní ve vztahu, mějte na paměti, že váš drahý pro vás chystá překvapení.

VODNÁŘ

V následujících dnech budete připraveni na cokoli. Jako byste si konečně některé věci uvědomili a viděli něčí pravou tvář. Je velká šance, že vaše srdce bude zlomené, ale neshodí vás to, alespoň ne na dlouho. Konečně vezmete svůj život do svých rukou. Budou to zajímavé akce.

RYBA

Události, které následují ve vašem životě, budou takové, že se vám splní jedno z vašich přání a vy si uvědomíte, že vás vlastně šťastnými nedělá. Dále musíme říci, že v následujících dnech budete hodně pracovat, ale že se ta práce a úsilí vyplatí. Obdržíte obchodní nabídku, která by mohla být ztělesněním všeho, o čem jste snili. Následují zajímavé akce.