Váhy

Zaměstnání: Žádné zásadní změny v tomto oboru. Stačí pokračovat a sečíst výsledky. Není čas na nové projekty a změny. Od 23. září, kdy se Slunce přesune do vašeho znamení, můžete začít něco nového. Situace je však stabilní.

Láska: Snažte se vytvořit rovnováhu se svým milovaným a vyměňujte si nápady a myšlenky co nejvíce. Možnost zajímavého seznámení.

Zdraví: Možnost přechodných problémů s nespavostí. Stejně jako problémy s oběhem. Dopřejte si více odpočinku.

Štír

Práce: Budete tak nějak cítit, že stagnujete. Věnujte pozornost obchodnímu prostředí a buďte uvolněni, jak jen můžete. Méně detailů. Buď v klidu. Peníze vám přinášejí potěšení v druhé polovině měsíce.

Láska: Možnost milého seznámení přes přátele nebo sociální sítě. Buďte zaneprázdněni, vyhýbejte se konfliktům a zůstaňte v klidu, pokud vám něco v citovém vztahu právě teď nevyhovuje.

Zdraví: Zvýšená úzkost a pocit napětí. Mírná opatrnost s dýchacími orgány.

Střelec

Práce: Je čas přemýšlet o svých plánech. Žádné zásadní změny nejsou. Prostě pokračujete tam, kde jste skončili. Druhá polovina měsíce přináší lepší finance.

Láska: V první polovině měsíce můžete potkat zajímavého člověka, ale není čas navazovat nové citové vztahy. Druhá polovina měsíce nabízí více příležitostí. Buďte zaneprázdněni, snažte se svému milovanému věnovat více pozornosti. Využijte druhou polovinu měsíce ke krásným společným chvilkám.

Zdraví: Tento měsíc přináší trochu zvýšenou nervozitu. Více se pohybovat. Trávte čas v přírodě nebo při činnostech, které vás baví. Druhá polovina měsíce přináší stabilní zdravotní stav.

Kozoroh

Práce: V tomto oboru jste spokojeni. Vaše myšlenky směřují k vaší kariéře. Jste spokojeni se svými financemi. Mírná opatrnost před zvýšeným utrácením peněz.

Láska: Věnujte více pozornosti svému milovanému. Buďte upřímnější a řekněte jasně, co vás trápí. Svobodní lidé, vaše pozornost směřuje k obchodnímu aspektu, ale nebude chybět dobrá komunikace s vámi zajímavým člověkem.

Zdraví : Možnost chronických zdravotních problémů.

Vodnář

Dílo: Měsíc na tomto poli nepřináší výrazné změny. Schopnost zkontrolovat, kam a jak daleko jste došli. Druhá polovina přináší na tomto poli příliv peněz a uspokojení.

Láska: Možnost letmého flirtu. Budete mít zvýšené vášně. Budete zářit a budete velmi atraktivní. Buďte zaneprázdněni, promluvte si se svým blízkým o společných cílech a plánech.

Zdraví: Pokud byly problémy, váš zdravotní stav se tento měsíc stabilizuje. Vaše energie se vrací.

Ryba

Práce : Tento měsíc není nejlepší na náhlé změny. Možnost drobných neshod s kolegy a občasné úzkosti. Snažte se zůstat trpělivý. Finance bez větších změn.

Láska : První polovina měsíce vám může přinést pěkné dobrodružství. Tento měsíc vám říká, abyste byli ve vztahu s milovanou osobou trpěliví a bude od vás vyžadovat hodně trpělivosti. Buďte v klidu a pokud dojde k neshodám, vyřešte je milým rozhovorem.

Zdraví: Je čas zapracovat na vlastním zdraví. Jíst zdravě. Posílit imunitu.