ŠTÍR

Dobře víte, že vás vaše bývalá láska stále miluje. Nejste typ člověka, který potřebuje, aby vám někdo řekl, že jste milováni. Velmi dobře rozpoznáte, když vás někdo miluje, a podle toho se chováte. Dále musíme říci, že to budou dny, během kterých si navzdory tomu všemu zvláštním způsobem uvědomíte, co je pravá láska.

Možná se dokonce dožijete toho, že vás tento člověk miluje natolik, že je schopen změnit celý váš život, pokud si vás nezíská zpět a nepřivede zpět do svého života.

Pokud tedy toho člověka upřímně milujete, pak nastal čas nechat jít a užít si příval emocí, které následují. Vědět, že teď je skvělý čas na usmíření a na další šanci.

 PANNA

V dubnu se vaše bývalá láska vrací. Jak by také ne, když konečně pochopila, že vaše láska má větší cenu než cokoli na světě. O tom není pochyb.

Musíme říct, že nadešel čas překvapení a že vy jste ten člověk, který bez jakýchkoliv pochyb poznáte, co je to skutečná láska.

Následují usmíření. A jelikož jsou tam emoce, je důležité, abyste si oba uvědomili, kde jste udělali chybu, abyste se konečně mohli polepšit. To budou chvíle pro změnu a konečně přijde radost. Přemýšlejte o tom.