červen

Ráda mluví, sní velké, nepředvídatelné a neschopná maskovat své pocity. Je tam pro spoustu věcí, jako je cestování, hudba, sport. Zajímá mě mnoho věcí. Bolí to velmi snadno, ale naštěstí to stejně snadno odpustí a rozpustí. Atraktivní a rád je středem pozornosti.

červenec

Rád riskuje. Nezná žádnou kontrolu, je sebevědomý a řídí se svými vlastními zákony. Má velmi bohatou představivost, má spoustu nápadů, které se nebojí převést do reality. Svoboda pro něj znamená víc než cokoli jiného a dá se říci, že je rebelský typ.

srpen

Je velmi atraktivní, vášnivý a tajemný typ, navíc je upřímný a velmi velkorysý. Rád hodně mluví, snadno se zlobí, v takovém případě se nemůže dočkat, až bude usmířen. Je trochu bláznivý, velmi chytrý, rád je středem pozornosti a velmi nerozvážným typem. Miluje komplimenty, ráda flirtuje a snadno se zamiluje.

září

Velmi dobré v posteli i v kuchyni. Pokud se cítíte opravdu milovaní, můžete být velmi pozitivní. Vždy dostanete zpět to, co dostanete od svého partnera. Hodně sní, je docela citlivý, snadno se urazí a často je nepředvídatelný. Je snadné to odčinit, ale nikdy nezapomenete a možná pomstíte své stížnosti mnohem později.

říjen

Všechno musí být perfektní. Vášeň, divokost, sex, nezávislost, tajemství. Je snadné se s tím seznámit, je to velmi přímý a náladový typ. Mistr emocí toho druhého snadno pozná.

listopad

Loajální a velkorysý, vždy připraven soutěžit s kýmkoli. Rád si hraje a komunikuje s více lidmi najednou. Ambiciózní, vzrušený, upovídaný, zábavný, radost s ním být. Má spoustu nápadů a vždy chce být ve všem nejlepší. Velmi chytrý a atraktivní.

prosinec

Aktivní, dynamický, před rozhodnutím moc neváháte, i když toho můžete později litovat. Diplomatický, dobrodružný, rád objevuje nová místa, zkouší nové věci. Nenese dobře omezení, rád si jde za svým. Většinou ho chápe a zná opravdu jen jeho partner.

Zdroj.esoteric