hera2

Ano, na stole vidíte injekční stříkačku s jehlou a lžící, tj. Vybavení potřebné k injekčnímu podání heroinu. Chybí jen jedna věc … Ne, ale ne, podívej se na paži budoucí matky – svázanou gumičkou.

Kombinací těchto faktů můžeme dojít k závěru, že žena užila drogu o okamžik dříve. Jak se však ukázalo, policie do jejího bytu kvůli drogám nepřišla.Žena byla podvodníkem a navíc řídila auto bez požadovaných dokladů. Lidé byli šokováni, že žena nebude odpovědná za riskování života svého nenarozeného dítěte. Když byla Natasha propuštěna z vazby, zveřejnila na svém profilu příspěvek s tvrzením, že její účet byl napaden hackery.

„Můj účet na Facebooku byl napaden a od 02/09 jsem se do něj nemohl dostat.“ Fotografie byla pořízena před rokem, když jsem nebyla těhotná. V době, kdy byla vyrobena, mi byly odebrány moje děti … nebyl jsem sám sebou. Byl jsem na drogách.

Teď jsem čistý a chci pokračovat. Jak každý ví, jsem 20 týdnů těhotná … Už neberu drogy a ten obrázek mi zničil život. Ale nedonutí mě to přestat uklízet. Chci a budu čistý pro svou dceru a mé další tři děti. Postarejte se prosím o sebe a přestaňte o mě klebetit. “

Co si o tom myslíš? Žena říká pravdu nebo se zoufale snaží bránit? Dejte mi vědět v komentářích.

Zdroj: rumble.com