V květnu 2014 se rozhodla prodat všechny položky v garážovém výprodeji. Bylo to velmi těžké rozhodnutí, ale dokázala se přinutit prodat věci – dokonce i postýlku, ke které byla nejvíce připoutána. Myslela si, že to bude to poslední, co si někdo koupí.

K jejímu překvapení starší muž jménem Gerald velmi rychle koupil postýlku. Gerald ve svém volném čase opravuje starý nábytek a myslel si, že by ho postýlka mohla dobře využít. Jak říká, Valerie dost váhala a zdálo se mu, že postýlku vůbec prodat nechce, ale díky jeho vytrvalosti ustoupila.

Gerald neznal důvod, proč Valerie prodávala věci pro miminko, a tak si myslel, že její dítě všechny tyhle věci přerostlo. Naštěstí pro něj jeho žena předtím mluvila s Valerií a zeptala se jí na důvod prodeje a Valerie vysvětlila, jak její syn zemřel před porodem.

Na zpáteční cestě do Geraldova domu mu jeho žena vyprávěla celý příběh a oni si uvědomili, že postýlka pro Valerii opravdu hodně znamenala. Rozhodli se přivézt postýlku zpět.

Gerald si ale také uvědomil, že postýlku prostě vrátit nemůže, a rozhodl se z ní udělat lavici, která bude vzpomínkou na Valeriina syna.

Snímek obrazovky: YouTube

O týden později se Gerald zastavil u Valerie s krásným dárkem. Nevyužívaná postýlka se proměnila v krásnou lavičku, na kterou může sedět a vzpomínat na svého syna.

Valerie zůstala v slzách poté, co viděla, co pro ni udělal úplně cizí člověk. „Je to opravdu úžasné a je to důkaz, že na světě jsou dobří lidé,“ řekla Valerie.

Existuje velké množství rodičů, kteří zažili něco podobného jako Valerie. Sdílejte tento příběh jako projev solidarity s rodiči.

Zdroj:youtube