Existují rodiče, kteří by nikdy nenechali své dítě v blízkosti zvířat, ale v případě rodiny zachránil život malé Stacey domácí zvíře. Půlnoc milovala tu malou holčičku a byla skoro jako osobní strážce. Bernita a Roy nikdy nezapomenou, co se stalo potom.

Když bylo Stacey šest týdnů, onemocněla. Dětský lékař řekl, že je obyčejná rýma, odešli domů a uložili dítě do své postýlky, které pokojně usnulo. Bernita zapnula chůvu a odešla zpět do obývacího pokoje ke svým rodičům, kteří je právě navštívili.

V obývacím pokoji se najednou objevila Půlnoc, která skočila Bernitě do klína. Matka nejprve nechápala, proč to kočka dělá, odstrčila ji od sebe a kočka zmizela. Když ale přes chůvu slyšel podivné, děsivé zvuky, okamžitě vběhl do školky.

Půlnoc takhle sténala, aby požádala o pomoc. Stacey nemohla dýchat a jeho tvář už byla namodralá.

Rodina rychle odešla s malým do nemocnice, kde se naštěstí po léčbě uzdravil. Lékaři řekli, že právě dorazili včas.

Pokud kočka ten den nesignalizuje, Stacey by pravděpodobně nebyl naživu. Ve filmu níže můžete vidět detaily případu a tohoto fantastického čtyřnohého. Sdílejte prosím tento článek se svými přáteli a rodinou na Facebooku, pokud si také myslíte, že domácí mazlíčci mohou být hrdinové!

Zdroj:otpercpiheno.com