Nebezpečná plemena

Všichni psi se rádi hrají a dokonce občas nevinně žvýkají svým majitelům ruce nebo paže. Existují však specifická plemena, jako jsou dobrmani nebo pitbullové, kteří z minulých zkušeností mohou být skutečnou hrozbou pro bezpečnost člověka. Šance, že tyto typy psů budou vhodně působit kolem majitelů, jsou tenčí než většina ostatních. Existuje mnoho zaznamenaných případů Pitbullových útoků na děti.

Krátce poté, co Catherine porodila své dítě Charlotte, chtěla, aby její novorozenec vyrostl se společnicí po jejím boku, takže když si šli adoptovat psa, vybrali si toho, kterého nikdo nechtěl, protože mu chtěla ukázat lásku . Byla informována, že Khan už v životě prošel hodně …

Catherine neměla problém přivést Khana domů a představit nový přírůstek Charlotte, které bylo nyní 17 měsíců. Catherine věděla, že adopce představuje riziko. Nikdo nemohl zaručit, že je v bezpečí, zvláště po jeho minulosti. Úžasné je, že Khan měl být položen jen týden před tím, než si ho Catherine adoptovala, jen přežil po osudu.

Přestože Svillcicsovi byli zodpovědní za záchranu jeho života, Chánovo chování bylo mimo jejich kontrolu, všechny základy, které se naučil ze štěněte, byly jinde a o jeho minulosti vůbec netušili. Pouze čtyři dny poté, co byl adoptován, si Khan hrál s malou Charlotte ve Svillcicově zahradě. Rodina se zatím neměla čeho obávat. Catherine se obávala, jak bude pár interagovat.

Charlotte a Khan dlouho spolu šťastně pobíhali po trávě, aniž by vydávali příliš mnoho hluku. Ale najednou odnikud. Khan se zbláznil, vzal dítě a hodil ji přes trávu. Charlotte odletěla o dvůr a udeřila zády o zem.

Catherine tam stála otevřená ústa a šokovaná. Byla zmatená, co mohlo přimět Chána, aby jednal tímto způsobem. Věděla, že Charlotte nemohla udělat nic, čím by psa vyprovokovala. Možná to, co jí lidé říkali, mělo pravdu a že mu nebylo možné věřit. Možná ho nějaká spoušť z jeho minulosti přiměla jednat takhle.

Khan z nějakého bizarního důvodu považoval batole za hrozbu. Nezdálo se, že by ho zajímalo, že Catherine celou událost sleduje z kuchyňského okna. Zoufale doufala, že po jejím zatlačení přes trávu to bude konec. Catherine ale bohužel bude muset zasáhnout, protože to byl jen začátek …

Události, které následovaly, byly pro Catherine a Charlotte traumatizující i děsivé. Khan zpočátku jemně tlačil na batole, skoro jako by se ji snažil vyprovokovat. Charlotte zpočátku na chování psa nedbala a pokračovala v chůzi po zahradě, jako by se nic nestalo. Potom v záchvatu vzteku, že nedodržuje jeho hru, sevřel zuby plenu batole a začal ji brutálně házet po trávě „jako by byla hadrovou panenkou“, tvrdila Charlotte.

Charlotte neplakala, ale byla velmi zoufalá a dokonce šokovala skořápkou „Kdybych to neviděla na vlastní oči, nikdy bych tomu nevěřila,“ řekla Catherine. Spěchala k své ubohé holčičce, která byla ve stavu zmatku. Pak najednou, než Charlotte mohla situaci vůbec uchopit, Khan zběsile štěkl a spadl na zem. Celá rodina byla úplně zmatená, co se děje.

Catherine se rozběhla na scénu a zjistila, že Charlotte je v pořádku! Zkontrolovala svou dceru, aby ji našla v pořádku, zdravou a nedotčenou! Nemohla tomu uvěřit. S Khanem však bylo něco strašně špatného, ​​protože ležel bez života na zemi. Catherine netušila, co se stalo, ale začala panikařit.

Catherine pak dala dohromady 2 a 2 a uvědomila si, že Khan se ve skutečnosti snaží chránit Charlotte, ale jeho hrdinský čin ho vážně zranil. Čas se krátil, lapal po dechu a kňučel a Charlotte věděla, že musí okamžitě získat pomoc. Khan měl na těle velkou ránu, která vyžadovala pozornost. Byl ve strašném stavu a vypadal, jako by mohl zemřít. Zdálo se, že byl něčím otráven.

Khan byl kousnut něčím tak nebezpečným, že kousnutí mohlo způsobit okamžité ochrnutí i těch nejsilnějších zvířat. Khan byl silný, ale proti jedu se nevyrovnal. Khan se zhroutil na zem a nemohl se pohnout. Rychle ztrácel schopnost dýchat. Catherine si uvědomila, co se stalo, a věděla, že se musí rychle pohybovat, aby zachránila hrdinu svého dítěte.

Catherine okamžitě nařídila celé své rodině jít do domu. Poté se zúčastnila Chána, aby zkontrolovala poškození. To, co viděla, bylo naprosto srdcervoucí: byl tam její pes, s jazykem visícím z úst a nehybně ležel. Přestože Catherine už vypadala mrtvá, věřila a svého nového chlapečka se nevzdala.

Veterináři se podívali na zranění a zjistili jed. Jed ho přiměl spadnout na zem. Tento jed je tak jedovatý, že byl opravdu na pokraji smrti. Představte si, kdyby nevyhodil dítě z cesty na ochranu, jaký by mohl být výsledek.

V tu chvíli se Catherine cítila zavázána tomuto psovi, který byl tak nezištný, když byla její dcera ohrožena. Catherine nemohla odpočívat, dokud nevěděla, co veterinář udělá, aby mu pomohl. Když sestry přesunuly Chána do stavu nouze, na Catherine padl obávaný pocit beznaděje.

Catherine zjistila, co téměř zabilo její rodinu. Pravda byla jasná: Khan se nepokoušel zaútočit na Charlotte. Naopak, zoufale se jí snažil zachránit život. Ukazuje se, že byla blízko Mulgy, neuvěřitelně jedovatého hada a jednoho z nejnebezpečnějších tvorů v Austrálii. Khan viděl jednoho ze svých důvěryhodných společníků v nebezpečí a prostě chtěl pomoci.

pes-9

Pokud existuje něco, čím je Austrálie proslulá, je to neobvykle různorodá škála smrtících tvorů včetně hadů. Mulga je ukázkovým příkladem toho, jak smrtelná může být australská divoká zvěř. Had dokáže během několika minut jediným kousnutím zabít dospělou lidskou bytost. To znamená, že Charlotte by neměla šanci proti plazivému hadovi.

Khan vyskočil na svou obranu a chránil ji před smrtí, ale následkem toho utrpěl smrtící kousnutí. Khan zůstal ve střehu, když odplašil Mulgu. Byl to milující pes, který chtěl být součástí rodiny, a pro každého z nich by udělal cokoli, bez ohledu na jeho minulá traumata.

Zdroj:eternallifestyle.com