Matka ho po narození nechala v kartonové krabici, o 31 let později jeho příběh obletěl svět

„Jmenuje se Richard Blanchfield.“ Má za sebou neuvěřitelný životní příběh. Nejen obyčejný vietnamský veterán, ale význačný hrdina. Benjamin pokračoval. „Když jsem to slyšel, bylo to, jako by do mě udeřil blesk. To, že je mi můj příbuzný tak blízký, mě úplně překvapilo. Cítil jsem se, jako bych přistál na Měsíci a našel mimozemšťany.“ Voják vyprávěl zážitek. Od té chvíle byl od chlapce od otce už jen krůček.

Benjamin potkal svého biologického otce ve věku 31 let. Sebral v sobě odvahu a hned mu zavolal a pak ho osobně navštívil. Richard ho vřele pozdravil, jejich setkání bylo velmi dojemné. Navzájem se objevovalo stále více věcí — například jim bylo oběma 18 let, když narukovali do armády — a Benjamin byl příjemně dojat, když jeho otec vyprávěl o svých misích ve Vietnamu (ironicky zachráněné osiřelé děti!) A řekl mu, jestli věděl, že existuje, nikdy by nedovolil, aby jeho syn vyrůstal na klíně cizí rodiny.

„To hořké odmítnutí, které jsem cítil celou dobu poté, co jsem se dozvěděl pravdu, se rozplynulo, protože můj otec řekl, že mě opravdu chtěl a přijal by mě. Sundal obrovskou váhu z mého ramene a hrudi. Nebudu už smutně odpočívat.“ Mladík se přiznal.

Pokud jde o jeho matku, Richard k tomu nemohl mnoho říct. Potkali se v baru před 32 lety. Měl komplikovaný vztah a po noci, kterou spolu strávili, se už nikdy nesetkali ani nemluvili. Benjamin však své hledání nevzdal. Po mnoha měsících Cece Moore konečně našla dvě procházející DNA, dvě sestry, z nichž jedna byla zřejmě chlapcova matka. Tūvt je okamžitě vytočil, ale žena, se kterou mluvil, pevně prohlásila, že se s ním nechtějí spojit. Benjamin přerušil linku, ale krátce poté dostal hovor. Promluvil do ní ženský hlas a požádal ji, aby je už nikdy nehledala.

„Řekl mi, abych se vrátil tam, odkud jsem přišel, miluji svou rodinu a ty, kteří mě vychovali. Soudě podle jeho reakce si myslím, že mě přivedl na svět. uzavřel mladík.

Navzdory tomu, co se stalo, byl Töödt šťastný, že dostal od života dalšího opata. Když jí řekl svůj rozhovor s oběma ženami, Richard ho znovu utěšoval.

„Jste obdivuhodný člověk. A teď máte mnohem větší rodinu. Žil jsem svůj život bez ponětí, jaký fantastický dar jsem dostal. Byl jsem slepý 30 let. Miluji tě synu.“ Benjaminův otec řekl slovy, která svému dítěti může říct jen milující rodič.

Zdroj:Twice