Tito lidé, stejně jako všichni ostatní, však mají některé negativní vlastnosti a ta, která by měla být zmíněna jako první, je jejich neserióznost. Lidé s číslem 3 v datu narození často dávají sliby, na které se hned zapomene. To má negativní dopad zejména na přátelství a partnerské vztahy. Mají tendenci zanedbávat své blízké a je pro ně obtížné vyjádřit své city. Mohou být arogantní, ale extrémně efektivní. Konkurence by se jich měla bát, protože jsou soutěživí a připraveni udělat hodně, aby vyhráli.

Mají výbornou paměť a zvýšenou úroveň zvídavosti. Nikdy se nepřestanou učit a neustále se vyvíjejí. Mohou být také nazýváni ideálními partnery, protože mají rozvinutou komunikaci a žádné téma jim není cizí. Jejich talent je mnohonásobný. Může to být hudba, psaní nebo nějaký jiný druh kreativity nebo něco úplně jiného. Jediným problémem je, že mnoho věcí zůstává nedokončených. Oddávají se jednomu dobrodružství a další ještě nedokončili.

Jsou nezávislí a nedovolí, aby je někdo ovládal. Jsou zruční ve vyhýbání se manipulátorům a nesnášejí tlak ostatních lidí. Téměř vždy se opírají o fakta, ne spekulace. Jsou racionální a v jejich životě je mysl tím nejdůležitějším průvodcem, ale když si získáte jejich srdce, uvědomíte si, jak je velké a čisté,.

Zdroj:sensa