Je těžké to pochopit …

Pamatuji si, jak jsi začínal na střední škole. Jak mi zavolala matka tvého spolužáka. Řekla, že jste si s druhou dívkou vzali oběd její dcery a nalili jí to. To bylo provedeno hravým způsobem, ale dívka zůstala ponížená a rozrušená.

To volání mě vrátilo zpět do školních dnů. Při pomyšlení na školu jsem začal pociťovat úzkost. Nechtěl jsem narazit na lidi, kteří si užívali, jak mi ničí život.

Tehdy nebyl internet. Děti o sobě psaly ošklivé věci na zdi nebo na židle ve třídách. Samozřejmě použili permanentní značku.

Když jsem viděl ošklivé věci na ostatních, zasmál jsem se. Stejně jako já jsem také v „gangu“. Ale když jsem na sobě viděl ošklivé věci, předstíral jsem, že mi je to jedno. Kvůli ponížení a neustálé úzkosti jsem chtěl zemřít. Nedalo mi to spát. Pokaždé, když jsem chodil do školy, byl jsem pokryt vlnou úzkosti.

Nesnáším myšlenku, že moje děti mohou dělat to, co mi udělaly.

Betsy, pak jsem přiměl tebe a tvou přítelkyni napsat vysvětlující dopis. Pak jsi té dívce koupil oběd za kapesné po zbytek týdne. Vím, že to pro tebe bylo těžké. Nevěděli jste, že urazit někoho znamená bít v srdci.

Příliš mnoho dětí spáchalo sebevraždu kvůli šikaně.

Přátelé, využijte Snapchat ve svůj prospěch. Nahrajte video o tom, jak nechutná je tato nová „hra“.

Betsy, nenásledoval jsi příklad lidí, kteří ti říkali „hraj“. Jsem na tebe velmi hrdý. Je to boj. Musíme se o ostatní starat, chránit je.

Vidím, že bojujete. Jsem hrdý na to, že jsi k tomu přišel.

Miluji tě mami. „

Rachelina hrdost a Betsyina statečnost jsou příklady toho, jak lze šikanu jednou provždy ukončit. Rodiče, naučte své děti respektovat sebe i ostatní.

Doufejme, že Betsy i Rachel budou mít následovníky! Vezměte tento příspěvek na svou stránku na Facebooku, aby si ho mohli přečíst vaši přátelé.

Zdroj:vk.com