Absolutně nízká

Ale za deštivého dne musel jít nakupovat do obchodu, takže Tawny popadla 4 dívky a zamířila do místního supermarketu. Po sbalení věcí v autě se zatmělo i na nich. Poté auto odmítlo nastartovat. Maminka a její čtyři malé dcerky uvízly večer na parkovišti v prudkém dešti. Nemohl se dovolat, protože nebyla síla pole.

„Světla zůstala rozsvícená a baterie byla zcela vybitá.“ Nemohl jsem nikomu zavolat, zůstal jsem sám sobě.“

„Určitě jsem požádal alespoň 20 lidí, aby pomohli nastartovat auto, ale nebyl nikdo, kdo by to udělal pozoruhodným. Ani neřekli ne, jen se přes mě podívali.“

Nečekaný zachránce

„Moje pětiletá dcera začala být rozrušená, dítě plakalo, dvouletá si stěžovala, že má hlad a moje největší dcera se snažila pomoci, jak mohla.“ Křičela jsem a cítila jsem se, jako bych byla ta nejhorší matka na světě.

Vtom Tawny uslyšela zaklepání na okno a uviděla staršího pána. Muž podal velkou porci kuřat, balíček sušenek a několik lahví vody a pak řekl: „Nakrmte své děti a jezte, madam. Mám sanitku, která už je na cestě sem. Moje žena tu bude brzy a vezme ji domů. “



Pokud to nestačilo, muž se druhý den objevil v Tawnyho domě a přivedl s sebou také mechanika, který vyřešil všechny problémy v autě.

Když se Tawny zeptal, co dluží, mechanik řekl, že už je krytý. A starý pán nepřijal objetí jako platbu. Vše, co řekl, bylo:

„Jediná platba, kterou přijímám, je, že se nikdy nevzdá a bude i nadále skvělou matkou svých dětí.“ „Nikdy v životě jsem tolik neplakal. Aniž by nás znal, tento muž nám pomohl a obnovil mou víru. Nikdy nebudu schopen být dostatečně vděčný za to, co jsem udělal.“ řekla Tawny.

Zdroj:blikk