Hasiči spěchali na místo události, ale když konečně dostali oheň pod kontrolu, udělali ve druhém patře šokující zjištění.

Shelby Carterová byla mrtvá. Zemřel na otravu oxidem uhelnatým uprostřed kouře a plamenů z ohně.

Uprostřed této šokující tragédie však hasiči také učinili neuvěřitelný objev, který svědčil jim i každému dalšímu člověku na celém světě, jak mocná je mateřská láska.

V život ohrožující situaci a během velmi omezeného časového okna si Shelby uvědomila, že by se měla pokusit zachránit svou malou dceru. Rychle tedy umístil dítě do dětské sedačky.

Ve svém posledním činu hodila hrdinská matka své dítě přivázané v autosedačce oknem ve druhém patře domu.

Ve svém posledním činu obětoval vlastní život, aby zachránil své malé dítě.

Když hasiči našli na dvoře domu malé dítě přivázané k dětské sedačce, okamžitě ho převezli do nemocnice. Největší obavou bylo, že dítě bude trpět také otravou oxidem uhelnatým, při níž matka zemřela uvnitř domu.

Ale díky pohotové akci Shelby Carterové její dcera přežila incident zcela bez zranění.

„Je naprosto neuvěřitelné, že v té situaci dokázal jasně myslet a zachránit své dítě … Musím říci, že je malý zázrak, že přežil, řekl inspektor oblasti Ed Foglesonger deníku Washington Post.“

Smrt Shelby Cartertové byla bolestivou zprávou pro malé město Wyoming, kde žije jen 1400 lidí. Po nehodě začali sousedé a lidé z vesnice sdílet online rodinný příběh, aby získali peníze a pomohli Shelbyho příbuzným.

Během pouhých několika týdnů se jim podařilo shromáždit hromadu více než 40 000 dolarů, které byly použity ve prospěch dítěte a jeho rodiny, která přežila tragický požár.

Hrdinský čin Shelby Carterové je pro každého skutečným příkladem toho, co jsou matky ochotny udělat pro své děti.

I když to byl tragický incident, a malé Keaně nebude nikdy dovoleno setkat se s její matkou, může být celý život hrdá na to, co její matka udělala.

Sdílejte to prosím na počest Shelby a každé hrdinské matky na celém světě. 

Zdroj:newsner