Když se otočila k lesu, znovu zapochyboval, že dělá správnou věc. Celou dobu to vypadalo, že teď bandité zaútočí zpoza rohu, aby ho okradli. A pak na cestě uviděl ženu, která ležela tváří dolů. Přiběhl k ní a dřepl si vedle ní.

Žena dýchala, ale její kůže byla na dotek velmi horká. Zřejmě vlivem horka ztratila vědomí. Muž ji otočil na záda a ztuhl. A dlouho nemohl uvěřit, že ho osud znovu přitlačil proti tomu, kterého 7 let neviděl.

Vladimir jí postříkal obličej vodou z láhve v naději, že ji přivede k životu. Ale cítil jsem, že se ta žena třese z pořádné horečky. Přikryl ji bundou a zavolal záchranku.

Při čekání na příjezd lékařů jsem se dívky zeptal, zda má nějaké další příbuzné, kteří by se o ni postarali. Ale řekla, že má jen matku.

Lékaři Taťánu prohlédli a naložili do auta na nosítkách. Záchranář se pouze zeptal, zda se o miminko postará. A on bez přemýšlení odpověděl „ano“!

Dívka plakala a požádala, aby šla se svou matkou. Vladimír řekl, že ji za ní vezme později, až se uzdraví. Mezitím řekl, že se s její matkou znali z minulosti. A řekl, že se o ni postará. Neměla co dělat, protože už neměla nikoho ze svých příbuzných.

Muž přivedl malou Olyu k sobě domů. A řekl hospodyni, aby ji nakrmila. Sám okamžitě usnul a probudil se až o několik hodin později. Probudilo ho přičichnutí. Dívka stála vedle něj a on si okamžitě vzpomněl na všechno, co se stalo. Vladimír vytočil číslo nemocnice, aby se dozvěděl o stavu Taťianiny matky. Doktor řekl, že horečku srazili, ale kvůli zápalu plic byla poslána na jednotku intenzivní péče.

Muž se ji rozhodl navštívit, aby jí osobně řekl, kdo se o dítě stará. Doktor řekl, že je lepší dívku zatím nepřinášet, a Vladimír jí sotva vysvětlil, proč není možné jít k jeho matce. Neustále se divil, proč se vůbec zapletl do tohoto příběhu se ženou, která mu v minulosti tak těžce ublížila.

Jakmile vstoupil na oddělení, narazil na Taťánin překvapený pohled. Řekl, že přinesl ovoce, a zeptal se, jak se dostala do takového stavu. Ženu ale zajímalo jen to, zda je její dcera v pořádku.

Vladimír řekl, že ji vzal domů, protože ji nemohl nechat samotnou v parku. Rozhovor dopadl špatně, ale pak zavolal hospodyni a ta odpověděla Olye. Po rozhovoru Tatiana trochu rozmrzla.

Ukázalo se, že onemocněla před týdnem. Nejprve se rozhodla, že je jen unavená a ignorovala příznaky. Musela chodit do práce, protože to byl pro ni a její dceru jediný zdroj příjmu.

Vždy přivedla Olyu do školky mnohem dříve než ostatní děti. Snažil jsem se ušetřit na dopravě, takže cestovali pěšky. Špatně si pamatovala, jak špatně se cítila, a omdlela. Probudil jsem se už na oddělení a byl jsem velmi vyděšený, protože jsem vedle sebe neviděl svou dceru.

Vladimír se zeptal, proč jeho otec neplatí výživné, ale ona na otázku neodpověděla. Zeptala se, zda by se mohl zastavit u nich v bytě, vzít dívce věci a vypnout vodu. A poděkovala mu za pomoc.

Muž se rozhodl, že teď by bylo příliš kruté říct jí, jakou bolest mu v minulosti způsobila. Ale rozhodl jsem se s ní promluvit, až bude lépe. Myslel jsem, že jsem jí už odpustil.

Později jsem zajel do bytu, vzal nějaké věci a hračky. Doma je předal hospodyni s tím, že potřebuje dívku pohlídat. Sám netušil, jak se k dětem chovat.

uplynuly 2 týdny. Během této doby Vladimir nedobrovolně cítil soucit s Olyou. Jedli spolu a často navštěvovali Taťánu v nemocnici.

Zrádná manželka Irina se v této době nijak nepřipomínala. Muž se domníval, že jí ještě peníze zbyly, protože netelefonovala ani nepsala zprávy. Samozřejmě, že by dávno nestačily a pak by se nejspíš objevila.

Mezitím byl jen rád, že poslouchal své rodiče. Svého času trvali na podpisu manželské smlouvy. Jeho součástí byla klauzule, podle níž se v případě rozvodu nerozděloval majetek mezi manžely. Nyní se Vladimir nehodlal rozloučit se svým stavem, kterého se snažil dosáhnout s takovými obtížemi.

Tatiana se postupně zlepšovala a lékaři se chystali ji vypsat. Muž ji pozval, aby u něj na krátkou dobu zůstala. Koneckonců byla stále velmi slabá a pomoc by jí teď neublížila. Myslel si, že nebude souhlasit, ale žena neváhala. Pořád se opravdu cítila špatně.

Když přijeli k domu, Vladimir uviděl Irinu. Tou dobou už stihl podat žádost o rozvod, takže ji považoval za bývalou manželku. Jakmile vystoupil z auta, začala mu lichotit a prosit o odpuštění. Ujistila, že se vše stalo náhodou a v době odloučení jí manžel velmi chyběl.

Najednou Irina uviděla Taťánu v autě a málem upadla překvapením. Zeptal jsem se manžela, zda se vrátil ke své bývalé, a proto jsem se rozhodl s ní rozvést. Olya vyhlédla z auta a manželka se rozzlobila ještě víc. Začala křičet, jak věděl o její dceři. Udělala totiž všechno pro to, aby se jejich cesty nikdy v životě nezkřížily.

Vladimír byl otupělý a začal se ptát, co to znamená. Irina se pokusila odejít, ale on ji pevně držel. Řekl, že by zničil společnost svého otce a ona by žila v chudobě, pokud hned neřekne, co udělala. A tohle řekla…

Irina a Vladimir se znali od dětství. Jejich rodiny byly přátelské a oni sami dobře komunikovali. Byl to otec, kdo svého času muži poradil, aby dívku požádal o ruku. A když ho Tatiana opustila, udělal právě to.

Irina řekla, že ho nikdy nemilovala. A snila o tom, že se vdá jen pro peníze. Jeho rodina byla vždy bohatá. Ale pak se Vladimír setkal s Taťánou, které se chystal požádat o ruku. Irina se nabídla, že na ní bude cvičit, jako by souhlasila, že si ho vezme a přijme zásnubní prsten, a sama tento okamžik zaznamenala na video. Poslala záznam Tanye.

Dívka samozřejmě okamžitě přerušila všechny vztahy a opustila jeho život bez vysvětlení. Irina vše spočítala jasně. Věděla, že Tanya čeká dítě, a požádala svou přítelkyni, aby namontovala fotografie, které by Vladimira přesvědčily, že je mu jeho milovaná nevěrná. Nyní však vyšla najevo celá pravda…

Samozřejmě, že nebyl schopen okamžitě zlepšit vztahy s Tanyou, protože uplynulo hodně času. Postupně ale začali znovu. Dcera pomohla zpečetit jejich svazek a o pár let později se narodil syn. Irina si musela najít práci. Firma jejího otce se rychle rozpadla bez peněz, které dal její bývalý manžel.

Dříve nebo později mohou vyjít najevo všechna tajemství, která zůstala v minulosti. Věříte v karmu a že předběhne každého, kdo udělal špatné skutky?

Zdroj:yandex