Štír (23. října – 21. listopadu)

7. místo

Sexualita a tajemství jsou neodmyslitelnou součástí rostoucího Štíra. Jejich vzhled je většinou zahalen tajemstvím a přitahuje pozornost.

Býk (20. dubna – 20. května)

6. místo

Atraktivita ascendentů Býka spočívá v jejich symetrické kráse a silném těle. Protože tito lidé rádi jedí, mnozí trpí nadváhou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

5. místo

Lidé s ascendentem v Kozorohu se vyznačují ušlechtilostí a vytrvalostí a jejich přitažlivost pramení z jejich zralosti a tajemnosti. Jejich projevy jsou často přísné a vyzařuje z nich pocit nadřazenosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

4. místo

Střelec přitahuje svou energií a veselou povahou. Jejich úsměvy a styl přitahují pozornost opačného pohlaví. Mají rádi pohyb a jsou stále aktivní.

Lev (23. července – 22. srpna)

3. místo

Lev Ascendant má vnitřní sebevědomí a září svým vlastním světlem, díky kterému jsou středem pozornosti. I když mají na sobě obyčejné tričko a tenisky, stále vypadají zářivě.

Rak (22. června – 22. července)

2. místo

Díky měkkosti a zranitelnosti je ascendent Raka obzvláště atraktivní a sladký. Ženy mají často ve svém vzhledu něco jako panenka. Obličej může být oválný nebo dokonce kulatý.

Váhy (23. září – 22. října)

1 místo

Ti, kteří mají ascendent ve Vahách, mají podle astrologa krásu a půvab, což se projevuje v milosti a správnosti jejich vzhledu.