Lidé s mezerou mezi zuby jsou zvláštní: co říkají znamení

Pravděpodobně jste si všimli, že někteří lidé (a možná i vy) mají mezeru mezi zuby. A často ani nevíme, jak na to reagovat. Je to dobré nebo špatné…. Odpradávna se naši předkové pokoušeli předpovědět, co člověka v budoucnosti čeká, pomocí nejrůznějších znamení. A vzhledu věnovali nejbližší pohled.

Každý z nás má jinou strukturu zubů. A je o tom mnoho známek. Nyní existuje dokonce speciální věda zvaná fyziognomie. Pokud to vysvětlíte několika slovy, pak pomocí některých rysů obličeje můžete určit sklony osobnosti, její charakter. Pokud jde o znamení, v různých státech zacházejí se shcherbinkou odlišně. Obecně lze říci, že lidé s mezerou mezi zuby jsou zvláštní. Co říkají značky v různých zemích?

Co je na Západě a v jiných zemích?

Pojďme zjistit, co o rozdílu říkají Angličané, Skoti, Francouzi. Věří, že jeho majitelé jsou „bezstarostní“. Povaha takových lidí je v naprostém pořádku. Jsou zábavné, chytají pozitiva z každého dne, kdy žijí. Pokud se taková mezera objeví u malého dítěte, slibuje mu to v budoucnu bohatství a slávu. Podle západních znamení, samozřejmě.

Naopak v Číně považují zdání takové mezery za nevýhodu. Řekněme, že jejich majitelé mají špatný charakter. Muž s mezerou je drby, intrikán. Stalo se také, že lidé s mezerou mezi zuby nebyli ani najati pro prestižní veřejnou službu.

Na východě se věří, že vznik mezery je známkou nadcházejících potíží, které jeho majitel přinese. Takovým lidem nikdo nedůvěřuje. A pokud je také mezera na spodních zubech, pak s takovým člověkem nemůžete mít vůbec nic společného.

Naši krajané vždy zacházeli s lidmi s jizvami příznivěji. Pokud se taková mezera mezi horními zuby vytvořila u mladého muže, bylo mu předpovězeno bohatství a pozoruhodná síla. Věřilo se, že z takových dětí vyrostou vynikající cestovatelé a historici. A je skvělé, pokud tato mezera s věkem nezmizí. Pokud však mezera v průběhu let zmizí, pak je to špatné znamení. Na slušný život můžete zapomenout.

Pokud má dospělá dáma mezeru mezi zuby, pak podle znamení nikdy nezažije nedostatek mužské pozornosti. A bez problémů si najde důstojného životního partnera. A muži s takovou „vadou“ jsou propracovaní dámští muži. Ani ten nejnáročnější představitel opačného pohlaví jim nedokáže odolat.

Je však také třeba připomenout, že přítomnost takových mezer může být známkou deformace. Štěrbiny mohou naznačovat onemocnění ústní dutiny. Proto by bylo užitečné projednat tento problém se svým zubním lékařem. Ať je to jakkoli, rozdíl je individuálním rysem jeho majitele. A ať jsou v lidových znameních rozpory. Je lepší věřit, že do vašeho života přinese jen dobré věci. Myšlenky se zhmotňují. Nezapomněli jste na to, že?

Máte vy nebo vaši přátelé takovou mezeru? Co můžete říct o znameních?

Zdroj.lifter