4) Uplatňují pevné hranice.

Lidé, kteří jsou raději sami, chápou, že musí existovat jasné, zdravé hranice a váží si rolí, které v jejich životech hrají ostatní. Pokud titíž lidé překročí tyto hranice, dají jim to vědět jako první. Respektují hranice ostatních a očekávají totéž na oplátku.

Tento čas o samotě je také příležitostí, kterou využívají, aby našli motivaci pro své životní vášně. Když nejsou žádné rušivé prvky, nové nápady proudí snadněji a umožňuje jim to zůstat soustředěný.

5) Jsou vyrovnaní

Vzhledem k tomu, že rádi tráví čas o samotě, poskytuje to perfektní příležitost vždy přemýšlet o jakýchkoli problémech v jejich životě a snadno najít řešení. Zřídka se nechají přemoci a nepropadnou panice ani neutečou, když nastane špatná situace. místo toho jim jejich sebereflexe a vysoká míra sebevědomí umožňuje posoudit jakýkoli problém klidným a racionálním způsobem.

Pokud se kvůli něčemu dostanou do stresu nebo zahlceni, jejich klidná povaha jim umožní najít si místo bez rozptylování a dobít energii.

6) Váží si vašeho času… a jejich.

Lidé, kteří jsou raději sami, chápou důležitost času. Z tohoto důvodu nikdy nebudou plýtvat vaším časem ani nenechají nikoho plýtvat tím svým. Nikdy nepřijdou pozdě a upřednostňují svůj čas, aby ze svého dne získali co největší spokojenost.

7) Jsou velmi empatičtí.

Tím, že tráví čas o samotě, jsou vždy v kontaktu se svými vnitřními pocity. Zároveň jsou v kontaktu s emocemi, myšlenkami a pocity lidí kolem nich. Schopnost identifikovat a prožívat emoce všech kolem nich může znít jako zátěž; je to však pro ně přirozené. Protože introverti nepropadají panice ani příliš neanalyzují situaci, jsou obvykle těmi nejlepšími přáteli, se kterými si můžete promluvit, když máte špatný den.

Trávíte čas raději o samotě nebo máte přátele, kteří to dělají? Pokud ano, jste požehnáni v obou směrech. 

Sdílejte prosím tyto zvláštní osobnostní rysy lidí, kteří dávají přednost tomu, aby byli sami, se svými přáteli a rodinou.