Pokud jste vybrali kartu číslo dvě:

Tato karta je znamením, že duben bude jedním z těch měsíců, na které budete chtít zapomenout. Konkrétně to bude měsíc, během kterého uvidíte pravou tvář někoho, koho milujete. Nyní si myslíte, že je k vám ten člověk upřímný, ale bohužel ve vašem  životě budou jen zklamání a slzy.

Duben bude obdobím, kdy budete ronit hořké slzy, ale musíme říct, že teď už zbývá jen být silná. Následující měsíc vás nečeká nic hezkého. Bude to měsíc zklamání, slz, velkých ztrát. Pravdou je, že poté budete potřebovat spoustu času na zotavení a ještě více po tom všem, abyste se posunuli dál… Někomu věřit… A to je naprosto v pořádku. Co ale musíme říct je, že mějte na paměti, že Slunce přichází po každém dešti a nejinak tomu bude i ve vašem případě.

Dá se říci, že je jisté, že si uvědomíte, že nemá cenu být vždy dobrý. Že si neužijete dny, které jsou před vámi, a že se nemůžete dočkat, až příští měsíc skončí. Ale klidně. Vězte, že po každém dešti přichází Slunce, a že zažijete jen krásné chvíle a upřímné radosti.

Pokud jste vybrali kartu číslo tři:

Musíme říci, že je jisté, že pochopíte, kdo je ten člověk, vůči kterému chováte silné a upřímné emoce. Není pochyb o tom, že někomu na vás záleží a že je připraven na cokoli, aby vás měl po svém boku. Pokud jste si vybrali tuto kartu, může to být znamením největší změny…

Pokud jí dáte šanci, můžeme říci, že budou následovat ty nejkrásnější chvíle ve vašem životě, protože ta osoba je připravena na cokoli, aby si vás získala a pak vás udělala šťastnými.

Tato karta je znamením, že si během dubna uvědomíte, že láska je nejkrásnější emoce a že být dobrým člověkem se vždy vyplatí.

Musíme dodat, že velkou chybou je vždy se starat o názory ostatních lidí.

Pokud teď chcete být šťastní, vězte, že je ten správný čas udělat přesně to, co vaše srdce najde. Život je jen jeden. Mějte na paměti, že zázraky jsou možné pro ty, kdo v ně věří. Tak to bude i ve vašem případě… Ať je duben měsícem, kdy pro vás bude jediné důležité být šťastný. Soustřeďte se na to, co vy osobně chcete.

Zdroj.esoteric