ŠTÍR

Je důležité říci, že Rakovi na vás záleží. Kdyby byl na cokoli připravený, nedokázal by ti svou lásku v akci? Jen neutíkej před štěstím.Nikdy jsi k němu nebyl blíž a určitě si to zasloužíš.

STŘELEC

Co je velmi důležité říci, záleží na vás, co se v lásce během měsíce listopadu stane. Protože jsi znamením, které bude šťastné, stejně jako bude bojovat. Listopad vám může přinést splnění všech vašich přání, ale také vám může zlomit srdce.

KOZOROH

Listopad bude měsícem, kdy se budete muset rozhodnout. To je jasné. Jen se za žádných okolností nevzdávejte toho, co chcete. Může to být měsíc, kdy se vaše přání konečně splní. Užívejte si nadcházející dny, protože ke štěstí vás dělí jen jeden krok.

VODNÁŘ

Jestli bude mít někdo v následujícím měsíci štěstí, jste to vy. Listopad bude měsícem, kdy si budete moci říct, že jste dostali, co chcete.

Mnoho Vodnářů mohlo být dokonce navrženo na tento měsíc.

RYBA

Listopad a štěstí jdou dohromady v balíčku, když k vám přijde. To musíme říct. Jste znamením, kterému tento měsíc přinese splnění vašeho největšího přání. Dlouho jste na to čekali, ale štěstí je konečně tady, přesně takové, jaké jste si vždy přáli… I zasnoubení je možné, když na vás přijde.