3

Obvykle si o dané osobě vytvoříte vlastní názor, ale nikdy mu o tom neřeknete. Vaše pozorování vám umožňuje vidět skutečnou podstatu partnera, abyste podvod snadno rozpoznali. Ale obvykle vám je takový přístup lhostejný, protože se nechcete rozčilovat nad lidmi, kteří s vámi zacházejí špatně.

4

Milujete létat v oblacích a doufáte v něco dobrého, a právě tyto sny se snažíte skrýt. Nechtěli byste se s někým podělit o své touhy, hlavně v okamžiku, kdy jste právě na cestě převést své touhy do reality. Vaše sny již nebudou tajemstvím, jakmile získáte to, co chcete.

5

Na veřejnosti se chováte klidně a zdrženlivě, ale doma se z vás stává úplně jiný člověk – vášnivý a šílený. Ne každý se s tímto chováním dokáže vyrovnat nebo se s ním vyrovnat, takže dáváte přednost hraní dvou rolí najednou.

6

Je nesnesitelné, abyste byli kolem hloupých lidí, ale neřeknete jim o tom, skrývajíc uvnitř sebe rostoucí podráždění. Během dialogu se musíte obtížně usmívat a potlačovat hněv.Opravdu chcete být nablízku svému blízkému nebo chcete získat určitou věc. Ale stydíte se, bojíte se veřejného odsouzení nebo nedorozumění, takže předstíráte, že vás nic nevlastní.

7

Zevnitř vás trápí duševní bolesti ze zrady nebo ztráty milovaného člověka. Jste více zvyklí usmívat se do očí, než sdílet utrpení. Jste si jisti, že vám nikdo neposkytne upřímnou podporu, takže raději nosíte masku.

8

Ve vašem srdci je láska k jedné osobě. Je to pro vás zvláštní pocit a zacházíte s ním s úctou. Nechcete to sdílet s veřejností, protože je to jen pro jednu věc.

9

Všichni lidé jsou trochu divní, ale vy si myslíte, že vaše „šváby v hlavě“ jsou zvláštní, a proto ovládáte své chování ve společnosti. Vede vás strach, že budete nepochopeni a nepřijati. Navíc nemáte rádi ty, kteří vidí vaši skutečnou podstatu.

10

Chtěli byste být jedinečnou osobou, ale jste dost jednoduchí. Máte tendenci být šťastní z jakýchkoli maličkostí, ale zdá se vám, že by o tom nikdo neměl vědět. S blízkými se však vždy chováte upřímně.

11

Máte rádi zábavu, hry a úžasný smysl pro humor. Ale pouze vaše rodina a přátelé vidí vaši energii a pozitivitu. Ve společnosti jiných lidí jste zvyklí na to, že to myslíte vážně.

Zdroj.esoteric