1. Televizní hvězda (práce v show businessu) – jste duší společnosti, která je vždy zalita paprsky slávy. Snadno si získáte srdce lidí. Máte nadpozemské kouzlo a dobrá data.

2. Lékař, právník – pozorování, vytrvalost, pečlivost v každém detailu a schopnost rozhodovat i v obtížných situacích. Dalším plusem pro vás je vyrovnanost.

3. Podnikatel, politik – vždy víte, čeho chcete v životě dosáhnout, a víte, jak dosáhnout svých cílů. Jste otevřeni inovacím a víte, jak najít společný jazyk s lidmi.

4. Služba v armádě nebo ve vnitřních orgánech – jste vytrvalý člověk, který má určitou agresi. Musí být nasměrován správným směrem a jeho uvolněním můžete pomoci sobě i svým okolím.

5. Učitel – milujete život a máte zvláštní jiskru. Víte, jak správně předávat informace lidem. Proto jste rozený učitel nebo instruktor.

6. Statistik, finančník, makléř – máte speciální intuici a rozumíte číslům a všemu, co souvisí s financováním nejlépe ze všech. Víte, jak zacházet s penězi.

Test výběru povolání vám nejprve ukáže, v čem byste mohli být úspěšní. Toto však není výzva k ukončení práce! Možná stačí najít speciální přístup a poté získáte povýšení.

Zdroj.esoteric