PANNA

Od středy 22 hodin. do čtvrtka 12 hodin Panna dokáže vyřešit všechny nahromaděné citlivé záležitosti, nasadit dietu nebo jakoukoli jinou léčbu. Můžete hodnotit minulost a plánovat budoucnost. V práci budete úspěšní ve vyjednávání, uzavírání ziskových smluv a realizaci nových nápadů.

VÁHY

Nejlepší čas pro Váhy je od čtvrtečního poledne do pátku 2:00. noci V této době bude možné uzavírat nejziskovější smlouvy, navazovat pevné vztahy. Je vhodný pro pořádání svatby, nákup interiérových detailů, hledání nové práce. Všechny dobré a užitečné práce přinesou dobré výsledky.

ŠTÍR

V pátek do 16 hodin. je pro něj nejpříznivější doba na řešení všech záležitostí souvisejících s podnikáním a prací. Šťastnou chvíli by měli využít ti, kteří si chtějí vzít půjčku nebo uzavřít pojistnou smlouvu. Je také možné riskovat, samozřejmě moudře, věnovat se různým kosmetickým a wellness procedurám. Existuje velká šance na výhru v loterii.

STŘELEC

Nejlepší čas pro Střelce je od pátečního poledne do sobotních 6 hodin. Můžete si koupit jízdenky na dlouhou cestu nebo jít na služební cestu. Všechny metody výchovy dětí přinesou dobré výsledky. Důležité práce budou provedeny snadno, pokud budou zahájeny během šťastných hodin.

KOZOROH

Celá sobota bude pro Kozoroha příznivá k důležitým rozhodnutím. Cíle, které si stanoví, budou úspěšně dosaženy a překvapí ho nečekanými výsledky. Vytváření důležitých projektů se vyplatí, pokud jsou všechny kroky pečlivě zváženy. Dobrý den pro setkání s drahými nebo užitečnými lidmi.

VODNÁŘ

Od sobotní noci do nedělního rána je pro Vodnáře ten nejlepší čas setkat se se svými přáteli, vyřešit těžké úkoly a dokonce zapůsobit na ostatní svým charismatem. V té době nejlépe funguje jeho intuice, proto stojí za to směle naslouchat hlasu svého srdce a spolehnout se na svou intuici. Skvělý čas na improvizaci a seberealizaci.

RYBA

Ryby mohou celou neděli věnovat relaxaci, odpočinku a introspekci. Veškerou energii vynaloženou během týdne získáte zpět meditací, příjemnými rozhovory s drahými lidmi a pobytem v přírodě. Je vhodná doba na romantickou párty s lehkým občerstvením. Je také užitečné vyhodnotit dosažené výsledky a zvážit budoucí plány.