1. Statečný

Máte velké cíle, ničeho se nebojíte, přesně víte, že řešení obtíží vždy najdete. Dokonce i umět postavit obrovského sněhuláka jako nikdo jiný. Dobře se orientujete v neočekávaných situacích, jste zotaveni a vaše mysl se sekne.

4. Kreativní

Máte po ruce něco na ozdobení vašeho sněhuláka? Sebaj! Pak to uhodnete a nápaditě vytvoříte. Takto přistupujete k většině oblastí života. Vaše nečekaná řešení a jedinečné nápady někdy překvapí ostatní, ale vám je to jedno, protože vaše představivost není nic jiného než prodloužení vaší duše. Máte zvláštní talent vidět i zdánlivě všední maličkosti v jedinečném světle.

5. Hráč

Žijete každodenní život s dětskou čistotou. Také si troufnete dát sebevědomí, otevřít se a hrát. Jste si vědomi toho, že život přináší útrapy, byli jste toho mnohokrát součástí – a přesto jste ohledně světa optimističtí.

Sedm let štěstí čeká, pokud se po označení líbí a napíšete „hodně štěstí“ posunete dolů!

6. Stabilní

Milujete bezpečné, osvědčené a vyzkoušené věci. Stabilita je pro vás důležitá a jste také oporou pro ostatní. Vybrali jste si sněhuláka, který nakloní zadní část stromu, aby se náhodou nepřevrátil, a navíc jsou na něm všechny rekvizity přesně tak, jak jsme se to naučili z pohádkových knih. Ukazuje, že kromě bezpečnosti pro vás hodně znamená i tradice.

Zdroj:esoteric