1. Kdybys viděl lišku

Můžete se snadno naučit nové věci od lidí, ať už jde o generálního ředitele nebo custodiana. Netolerujete však lidi, kteří vás zastrašují, i když jsou to vaši rodiče. Vždy kladete logiku na první místo nade vše ostatní. Váš hněv však mohou snadno způsobit arogantní lidé.

  1. Pokud jste viděli kočku

I když si někteří lidé mohou myslet, že jste jen stydliví, vy ve skutečnosti tolik neradi mluvíte. Nechcete pozornost ostatních, raději žijete svůj život po svém, nestaráte se o to, co si ostatní mohou myslet. To je důvod, proč váš hněv mohou vyprovokovat lidé, kteří příliš mluví.

  1. Kdybys viděl orla

Chcete v životě mířit vysoko, i když to znamená dělat to sami. Nenecháváte věci náhodě, ale ve svém přístupu býváte soustředění a precizní. Ve vašem životě není čas na drama ani maličkosti a chcete, aby ostatní uvažovali jako vy. Proto je vaším spouštěčem hněvu drama, když se někdo snaží postavit horu krtků.

  1. Kdybys viděl slona

I když můžete vypadat zastrašující, jste pravý opak: laskaví, milující a důvěřiví. Máte stálou povahu a jste sebevědomí. To, co způsobuje váš hněv, je špatné chování a nelaskavým lidem snadno neodpouštíte.

  1. Kdybys viděl králíka

Se svou kreativní, nadšenou a energickou duší máte tendenci se smát a šířit kolem sebe štěstí. To je důvod, proč nemáte tolik v lásce lidi, kteří vám do života přinášejí smutek nebo jinou negativitu. Vaším spouštěčem hněvu jsou negativní lidé.

  1. Kdybys viděl žirafu

Jste laskavý člověk a očekáváte stejné věci od ostatních a vyhýbáte se lidem, kteří nerespektují váš život a čas. Kromě toho netolerujete lidi, kteří hledají slabosti jiných lidí a využívají je ve svůj prospěch, staví se proti jejich nejistotě. Spouštěčem vašeho hněvu jsou proto manipulativní lidé.

Zdroj.esoteric