Světle růžová

Ne nadarmo se tento odstín považuje za nevinný a sladký. Co se týče sexu, i vy jste velmi ráda v podřízené pozici vůči svému partnerovi, ale ve skutečnosti cosi skrýváte. Část vaší osobnosti je tak trochu zvrhlá, přičemž byste hodně zakázaných věcí i ráda vyzkoušela. Jednoduše, navenek chcete působit jako nevinné děvčátko a své pravé já si necháváte do postele.

Půlnoční černá

Pravdou je, že jste neskutečně sexy, avšak líbání nepatří mezi vaše oblíbené činnosti. Vůbec vás nezajímá, co si o vás ostatní myslí a nikomu nedovolíte, aby vám mluvil do stylu oblékání či líčení. Sex máte docela ráda, ale dotyčný by si měl dávat pozor, aby vám nerozmaže rtěnku, který je neodmyslitelnou součástí vaší přitažlivosti.

Tělová

Její druhým názvem je vlastně „nahá“ a přesně po tom toužíte. Chcete, aby vás objekt neskrývaného zájmu svlékl a pořádně pomiloval, ať už je to partner nebo náhodná známost v baru. Samozřejmě, že si ke svým nenápadným rtům nikdy nezapomenete dát výrazné oční líčení, ať ho svedete hned na první šup.

pouze lesk

Baby, které si ve většině případů zvolí klasický lesk na rty, pravděpodobně nejsou jednoznačně rozhodnuto o svém stylu. Je to něco mezi ženou a dívkou, co se automaticky odráží i v ložnici. Protože si nejste úplně jistá, zda chcete být dominantní nebo submisivní, ráda experimentujete a snažíte najít, co vám nejvíce vyhovuje.

žádná rtěnka

Možná máte z těchto dam pocit, že se bojí vlastní sexuality, ale ve skutečnosti je opak pravdou. Jedná se o divoké kočky, které neváhají použít při sexu i agresi a ukázat vám sílu svého sebevědomí. Nemají čas si růžové rty, raději svůj čas využijí k tomu, aby vás něco nového naučili.

Zdroj.vipzena