OBRÁZEK ​​2)

Pokud jste vybrali jiný obrázek caroliya:

Ke štěstí nepotřebujete žádné zvlášť velké důvody. Opravdu se umíte radovat z maličkostí a maličkosti vám dělají radost. To, co vás však brzy čeká, nelze nazvat obyčejnými maličkostmi. Brzy si užijete mnoho kouzelných okamžiků. Druhá polovina července vám totiž přinese akce, které si můžete jen přát. Druhá polovina měsíce vám přinese důvody ke štěstí kvůli událostem na všech plánech vašeho života. Naprosto vše bude ve váš prospěch a to jen proto, že vás bude provázet velké štěstí. Všechny vaše problémy přestanou existovat a budete mít mnoho důvodů k radosti. Není to nadsázka, ale fakt, pokud se říká, že brzy „nastartujete svůj život“. Čeká na vás opravdová magie.

OBRÁZEK ​​3)

Pokud jste vybrali třetí obrázek kouzla:

Na všem ti hodně záleží. Záleží vám na práci a také si uvědomujete důležitost peněz. Láska však pro vás byla vždy nejdůležitější a to se nikdy nezmění. A to, co vás brzy čeká, není nic jiného než kouzlo lásky. Čeká vás něco magického, co se týče lásky.

Totiž, už dlouho se ti líbil jeden člověk. Dlouho jste po svém boku chtěli jednoho člověka, ale kromě vás o tom nikdo neví. Jednoduše máte pocit, že nikdy nebudete mít příležitost navázat s tím člověkem vztah. Ve skutečnosti si však neuvědomujete, že s touto osobou navážete velmi brzy vztah.

Brzy na vás čeká mnoho událostí, díky nimž budete schopni pochopit, že vás tato osoba má také ráda. To pochopíte až na základě jednání toho člověka, které bude dělat v dalším období.

Tímto způsobem se vám po určité době naskytne naprosto nečekaná příležitost začít s danou osobou milostný poměr. Budete moci navázat vztah s osobou, pro kterou nemáte nic jiného než chválu, což se stane. Čeká vás něco magického a také všechny události, které vás čekají, lze nazvat uskutečněním milostného snu pro vás.

Další období vám přinese něco, po čem už dlouho toužíte a čeká vás začátek krásného milostného příběhu s velmi zajímavou osobou.