1. Obálka s růží. Tento dopis byl zaslán všem kreativním a romantickým lidem. Říká, že ve vašem životě brzy začnou hrát nové jasné barvy 

Vyšší síly doporučují být opatrní. Vaše šance na štěstí se vznáší vedle vás. Nenechte si to ujít. Drasticky změní váš život

2. Obálka se srdcem. V příštím měsíci do vašeho života vtrhne romantika a vášeň. Láska vás bude následovat v patách a vaše city budou hrát. Budete doslova třepetat. Může to být nový známý, nabídka nebo překvapení od milovaného člověka. Konkrétněji se ukáží příští 4 týdny.


3. Obálka se zelenou mašlí. Ve vašem životě je vše víceméně urovnáno. Ale neměli byste se uvolnit. Brzy na vás čekají příjemné události, které vás na dlouhou dobu nabijí pozitivem. Ve vašem životě začíná bílý pruh. Tak do toho!


4. Stará obálka. Toto je dopis moudrosti. Budete schopni vyřešit problémy se sójou a dokončit věci. Za dva týdny budete mít skvělou příležitost k odpočinku. Také budete plně odměněni za své úsilí a práci. Užívejte si, zasloužíte si to!


5. Červená obálka. Mince na obálce vám slibuje finanční zisk. Začíná období finanční pohody a štěstí. Budete mít štěstí v závěru fin. smlouvy, nákupy a podnikání. Hlavní věc je utratit tyto příjmy rozumně. Pak se ztrojnásobí.

Zdroj:esoteric