Magická koule ČÍSLO 2

Protože velké problémy ovládnou váš život. Ať už v podnikání nebo v lásce, věci nejdou podle vašich představ. Přesto se snažíte dosáhnout svých životních cílů, protože jste vytrvalý a odhodlaný člověk.

Bez ohledu na to, jakým problémům čelíte, nepřestáváte bojovat za to, co je pro vás důležité. Jste velkým bojovníkem za své štěstí a magická koule, kterou jste si vybrali, naznačuje, že se brzy dočkáte významných změn k lepšímu. Vaše vztahy s blízkými se zlepší, stejně jako obchodní záležitosti, a budete schopni vyřešit problémy, které vás momentálně trápí. Kouzelná koule vám přinese velké štěstí.

Magická koule ČÍSLO 3

V životě jste toho hodně dokázali, ale v lásce nemáte štěstí. I když jste člověk, který žije pro lásku, štěstí není na vaší straně. V minulosti jste museli čelit velkým zklamáním a zlomeným srdcím, ale vždy doufáte v další štěstí. Kouzelná koule naznačuje, že brzy přijde velká změna, která konečně splní vaše sny.

Čeká vás štěstí, ve které jste možná ani nedoufali, až potkáte lásku svého života. Je to dáno tím, že štěstí v lásce je konečně na vaší straně. Čeká vás velká změna, která vám přinese nesmírné štěstí. Jak naznačuje magická říše, s osobou, kterou potkáte, dosáhnete mnohého. Vždy doufáte ve velké štěstí, ale to vás nezklame. Čekají vás události, které vám přinesou jen samé dobré věci a velké štěstí.