Většina jejich kolegů to za celý život neuvidí!

„Nemohl jsem si uvědomit, že se mi to děje. Zdálo se mi, že jsem byla v neskutečném snu a chystala se probudit, “vzpomíná žena.

Budoucí rodiče se snažili strávit šokující zprávu. Koneckonců, všechny plány, které postavili do budoucna, budou muset být nyní změněny… Ale o odmítnutí takového daru osudu nemohla být řeč.

Porod začal ve 30. týdnu. Když Oksana dorazila do nemocnice, v porodnici už na ni čekalo osm lékařů a sester. Oksana si později vzpomněla, že s ní lékaři zacházeli jako s křišťálovou vázou – nesmírně opatrně.

Tři synové a dvě dcery

Tři chlapci a dvě holčičky se narodili císařským řezem. Navzdory obavám lékařů bylo všech pět zdravých, ačkoli zpočátku potřebovali další péči.

Samozřejmě, jakmile se narodili, Daria, Alexandra, Denis, Vladislav a David se okamžitě stali skutečnými hvězdami. Jejich narození je jediným známým případem v historii země.

Už je to pět měsíců. Zdá se, že Oksana a Sergei jsou s rolí rodičů s mnoha dětmi docela spokojeni. Když jdou na procházku s pěti kočárky najednou, kolemjdoucí se prostě neubrání úsměvu.

Početná rodina nyní žije v novém bytě – dar pro slavné pětice od vlády. Na svých instagramových a facebookových stránkách Oksana zveřejňuje fotografie svých „perliček“ a jejich půvabné starší sestry.

Kdo ví, třeba tato pětice bude moci brzy debutovat jako modelka. Zjevně na to mají!

Štěstí nebo zkouška? Nebo zkouška štěstí? Ať je to cokoli, Oksana a Sergey se s tím vyrovnávají se ctí. Zbývá jen popřát této krásné rodině vše nejlepší – hodně štěstí, zdraví a klidné nebe!