1. Vaření by vám udělalo velkou radost

Pokud muž vaří jen proto, aby vás potěšil, je to láska. Vaření pro muže často znamená vystoupit z komfortní zóny a on je připraven to udělat právě pro vás.

  1. Plánuje výlety a nezapomíná na důležitá data

Zatímco ženy vše úhledně plánují, muži se většinou chovají spontánně. Zamilovaný muž s tímto faktem počítá a předem myslí na události a překvapení, která vám přinesou radost.

  1. Myslí si, že jsi krásná… vždycky

Většina žen ví o dobách, kdy jsou jejich vši šedé, tmavé pod očima a pupínky vylézají na nejviditelnějším místě… ale mohou být bezstarostné. Zamilovaný muž je vždy připraven mluvit o vaší kráse, protože vás nemiluje kvůli vašemu vzhledu. Navíc si těchto změn pravděpodobně ani nevšimne.

  1. Je připraven se pro tebe obětovat

Pokud změní své plány, jen aby vám udělal radost, nebo zruší důležitou schůzku, protože jste nemocní, je to známka opravdové lásky. Tím dává najevo, že jste jeho nejvyšší prioritou.

  1. Je hrdý na vaše úspěchy a je připraven podpořit vaše bláznivé nápady

Úspěchy milované ženy muž zažívá osobně. S partnerkou nikdy nesoupeří ani jí nezávidí, ale slaví s ní vítězství. A když vám najednou v 15:00 dojde čokoláda nebo odjedete do Indie, bude tu pro vás. Není to láska?

  1. Bojujte za svou lásku a sůl pro vás

V těžkých chvílích, při hádkách, když jste z něčeho zklamaní nebo žárlíte, to nebude ignorovat. Místo toho bude bojovat za obnovení míru a štěstí ve vašem vztahu. Všechno proto, že se bojí, že tě ztratí. Ať se váš život ubírá jakýmkoli směrem, muž, kterého milujete, bude po vašem boku. Postarají se o vás, když budete nemocní, rozesmějí vás, když vám bude smutno, budou se radovat i plakat spolu s vámi. Vždy bude sdílet své sny, touhy a sny, protože chce žít život s vámi.

  1. Nebojte se vypadat slabě

Pro muže je skutečnou výzvou ukázat svou slabost. Ale pokud vás upřímně miluje, nebude se stydět uronit slzu nebo dvě při sledování smutného filmu nebo vám upřímně přiznat, že je unavený. Hlavní je, že se vám nebojí přiznat, že se bojí, že vás ztratí, protože vy jste jeho hlavní slabost a síla.

Zdroj:recepti-i-zdravlje.info