Když se Christian vrátil s rodiči domů, bylo jasné, že ho čeká těžká budoucnost. Pokaždé, když ho vzali na veřejná místa, všichni ho sledovali. Někteří se soucitem, jiní s hrůzou a další s odporem. Našli se i tací, kteří Lacey řekli do očí, že je hrozná matka, protože těhotenství neukončila, aby věděla, co ji čeká…

Až do svých 4 let podstoupil malý Christian 7 velmi vážnou operaci. Včetně korekce čelisti a rozštěpu patra. Pro Lacey a Charlese bylo všechno velmi těžké. Bohužel tyto zkušenosti velmi negativně ovlivnily jejich vztah.

Bylo to tak špatné, že začali přemýšlet o rozvodu. Naštěstí se díky návštěvám manželské poradny podařilo vše znovu napravit a uhladit.

Štěstí

Christianovi je 7 let a inspiruje tisíce lidí po celém světě. Budeš potřebovat více operací, ale šťastný. Chodí do školy pro nevidomé, kde si už našel kamarády a učí se číst. Chodí na kurzy karate a zdá se, že na to má talent. Hraje také na housle. Dítě plné radosti a života.

Příběh tohoto chlapce ukazuje, že když něco opravdu chceme, dokážeme toho dosáhnout a nikdy se nevzdáme. Musíme také pamatovat na to, že s lidmi, kteří trpí určitými nemocemi, by se nikdy nemělo zacházet s despektem.

Co myslíš? Napište své komentáře do komentářů!

Zdroj:4tololo.ru